Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Premium

177 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.03.2009. u 17:16

hoce li mi neko kupiti premium
ja sam na m-telu pa ne mogu bio bih vam zahvalan i ako bi ti sta trebalo ako bi ja mogao pomogo bi ti xD
Smijesno, bi li ti nekome koga ne znas kupio premium, iskreno ?
riddle je napisao/la:
Smijesno, bi li ti nekome koga ne znas kupio premium, iskreno ? :)
Bi kad bi "nepoznati" dao 10k boba xD.
Ponudi 50 bodova.Realno za ono što tražiš.Dobiješ 20 uz premium.
ne ide mi u glavu da nemate j**e*e 2 marke za mjesec dana da uzivate u ovome....:/
sanjin1991 je napisao/la:
Ponudi 50 bodova.Realno za ono što tražiš.Dobiješ 20 uz premium.
Evo ti 50 boba napuni mi premium...
r3L0aded je napisao/la:
Evo ti 50 boba napuni mi premium...
Kakve bobe imaš?:(:(:(:(
bezimeni je napisao/la:
ja cu ti nabaviti premium zauzvrat 60 bodova. PM ako hoces.
Hocu ja javi se na pm da se dogovorimo
Ja nemogu shvatiti vas glupane koji dajete te 2km za ovako nesto... Neznam stvarno sta da vam kazem al fakak ste bolesni ...
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Ja nemogu shvatiti vas glupane koji dajete te 2km za ovako nesto... Neznam stvarno sta da vam kazem al fakak ste bolesni ...
zašto nebi ako imam viška?

ako trošim na cugu, na kladionicu i na razno razna sranja zašto nebi mogao dat pišljivih 10-tak maraka?
bezimeni je napisao/la:
zašto nebi ako imam viška?

ako trošim na cugu, na kladionicu i na razno razna sranja zašto nebi mogao dat pišljivih 10-tak maraka?
Nisam te primjetio na apelima za pomoc ! Mada je to osobna stvar sta ces ti uciniti sa svojim parama ,ali meni djeluje bolesno, neznam sta ide uz taj premium, novi dizajn page-a , koliko bodova.. ali sam siguran da vas vecina to kupuje zbog bodova ...
imam jedan jedini premium samo sam htjeo vidjeti ovaj novi skin da mi je stalo do bodova kupio bih ih dosad 50 i imao bi 1000 bodova...

neandertalko

ja sam uzeo jedan premium da vidim taj novi skin i to ga nisam platio neg sam dao 80 bodova za njega ( imam hr. broj )

kazete da je netko lud sto uzme premium ovde...a onaj koji svoje pare daje kladionicama ( a meni nije jasno nikako kako kladionica nije nikad u minusu ) ili sto se ide napit ( i nikako skontat sta od toga dobije ).

ti fkt nemas veze sa zivotom
BlackSheepXD je napisao/la:
neandertalko :)

ja sam uzeo jedan premium da vidim taj novi skin i to ga nisam platio neg sam dao 80 bodova za njega ( imam hr. broj )

kazete da je netko lud sto uzme premium ovde...a onaj koji svoje pare daje kladionicama ( a meni nije jasno nikako kako kladionica nije nikad u minusu ) ili sto se ide napit ( i nikako skontat sta od toga dobije ).

ti fkt nemas veze sa zivotom
Retard .... Dajes 2km za nesto sto niko nevidi sem tebe ... ja neigram kladionicu , niti sam ... bolje te 2km da dadnes nekome je zaista potrebno nego sto kupujes sebi ovde neke premiume kao kakav balavac..sto mozda i jesi jer nisam ti gledao profil a i nenamjeravam .. aj sad dug ti usput
Retard .... Dajes 2km za nesto sto niko nevidi sem tebe ... ja neigram kladionicu , niti sam ... bolje te 2km da dadnes nekome je zaista potrebno nego sto kupujes sebi ovde neke premiume kao kakav balavac..sto mozda i jesi jer nisam ti gledao profil a i nenamjeravam .. aj sad dug ti usput
pa meni su se smijali moji kad sam uzeo podlogu , ja sam to htio da imam i gotovo
100 ljudi 100 cudi netko nesto hoce imat i ako hoce i moze....zastno ne

razmisli , tebi je to glupo...nekome nije

imam 18 i nesmatram sebe nikakvim balavcem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.