Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NBA 2K9

101 pregled · 7 odgovora · otvorena 18.03.2009. u 17:05

Izvinjavam se na temi, nemojte mi sliti da je spam ali treba mi !
Zanima me igra li iko ovu igricu,i kako ju je instalirao,posto je kod mene nekakva instalacija Bize sacuvaj ja sam nesto instalirao(instalacija meni ko u winraru) i sada me zanima i igra li neko i kako je uspio instalirati !
Unaprijed hvala !
Ja ne igram, ali vjerovatno znam instalirati.

Ako ti je u winrar-u to znaci da je igra skinuta sa neta u vise dijelove (ne mora biti skinuta al uglavnom su takve igrice zapakovane da bi manje zauzimale), markiraj sve partove i klikni na neki od njih desnim klikom misa i izaberi Extract to i extractuj gdje hoces i onda ce ti se pojaviti novi folder i unutra ces imati normalan instalacijski file
ja je igram tj. instalirala sam ja ali iskreno ni ja neznam kako svasta nesto sam radila i na kraju crack... prvo sam mislila da ja do igrice onda sam zamjenila igru ali opet ista stvar :D
nigel92 je napisao/la:
Ja ne igram, ali vjerovatno znam instalirati.

Ako ti je u winrar-u to znaci da je igra skinuta sa neta u vise dijelove (ne mora biti skinuta al uglavnom su takve igrice zapakovane da bi manje zauzimale), markiraj sve partove i klikni na neki od njih desnim klikom misa i izaberi Extract to i extractuj gdje hoces i onda ce ti se pojaviti novi folder i unutra ces imati normalan instalacijski file
ali, vidi instalacijase sama pokaze i ja instal i ono za svaki fajl pise sxtracting i tako dalje ubacim i drugi cd i na kraju kada se zavrsi instalacija nema nista ni da pokrenem igru niti ima crack na cd-u, nista ,u program files-u samo folder "K 9 i nekakvih hiljadu fileova nema nigdje za igrati igru !
Ajde daj mi msn ja cu ti to pokusati instalirati preko team viewer-a
Alija je napisao/la:
ali, vidi instalacijase sama pokaze i ja instal i ono za svaki fajl pise sxtracting i tako dalje ubacim i drugi cd i na kraju kada se zavrsi instalacija nema nista ni da pokrenem igru niti ima crack na cd-u, nista ,u program files-u samo folder "K 9 i nekakvih hiljadu fileova nema nigdje za igrati igru !
mora imat, gore na filteru stavi ".exe" fajlove 
imam igram instaliro , skino sa neta.
Dodje ti oko 67 partova.njih kad extractiras mislim da ti dodje .iso fajl ili ti dodju vec mape za instalaciju.Ima oko 5-6 mapa od kojih su 3 u winraru 1 od ikone i install.Kliknes install bice ko extracitranje na mjesto dje si odabro.U starog kompa mi je u pola instalacije bio BSOD a u novog sam uspio install.Kad instaliras odes tamo u mapu dje si odabro instalaciju("D:\Program Files\NBA 2K9\nba2k9.exe" u mene je tako).Nadji fajl nba2k9.exe i napravi shortcut na deskotopu i deri !

Mora ti sigruno radit !
Imam,problem,sa,NBA2k9!!
Trazi da instaliram STEAM,cd je originalan!
Treba da mi trazi sifru za install nba!
koja pise na cdeu!!
Ko.ima.XF.ili.MSN.neka.napise.ovde!i.neka.me.adda.na.msn:[email uklonjen]
xf:shikisd!
helppp!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.