Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Retail wow! besplatno?

94 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.03.2009. u 20:48

Mozda ste vidjeli raniji post od nekog sa ovog foruma o tome kako igrati wow oficijalu besplatno zaradjivajuci pare na AWsurvey.
Ovo je produzetak i moj mali guide kako zaradit brze pare na toj stranici!

E ovako:
Prvo se regajte i sve ostalo classic uradite sve dostupne surveye i slusajte me.
Skinite sa neta IP changer 2.0 i nadjite serial na serials.ws mozda ima pod imenom IP changer 2.2 iste su verzije.
Kada to instalirate dolazi tezi dio, dobro mozda ne tezi nego bolje je reci duzi dio procesa i dosadniji.
Kada se ulogujete na svoj account imate taskbar opcija na stranici i odite na Refer Friends, ispod imate svoj REF link (za one koji ne znaju sta je ref link: to vam je link koji mozete poslat svojim prijateljima da se registruju preko vaseg linka i na ovoj stranici za svaku registraciju preko vaseg linka dobijate 1.25$) i kopirajte ga u novi IE (Internet explorer) window, pokrenete IP changer i (kod mene npr. su 2 adaptera) promijenite sve adaptere koje vidite tako sto kliknete Modify prvo na jedan upisete bilo sta na Location, selektujete svoj modem ispod i odaberite opciju Obtain an IP adress automaticaly i idete apply i ok i tako uradite i sa drugim i svim adapterima koje imate. I opet odete na novi otvoreni IE prozor u koji ste ukucali vas REF link i registrujete se (opet) i na vasem prvobitnom acc vidjecete (trebali bi ste vidjet) da se iznos povecao za 1.25$. I tako samo radite dok ne dodjete do zeljene svote novca.

Za mene radi ja sam keshirao 225$ i igram wow.

Probajte i recite jeli vam pomoglo.

Pozz od cale za sada :D
fino :r ako radi dobroj' !
Sto ici u skolu, sto raditi.... sjedi za komp registruj se na nekakav je***i site i placaj rezije....

Smjesno....:r
lol ko kad se nekom da regat 180 puta da dobije 225 dolara koji tesko da ce biti isplaceno!
WAREZ!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.