Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

21st Century Digital Girl (1 i 2 deo)

82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 14.03.2009. u 18:06

Evo posto je jason banovan i nema acc zamolio me da postavim temu u coffe shop (sve i svasta nadovezano na nista) pa ko voli nek procita

P.S Text ima malo gresaka.

Godina je 2008. Semir Osmanagic vodi misiju da iskopa Piramidu. Al nista epic fail , jednog dana kad vise nije bilo nade , jedna Thea ja bila na izletu sa skolom , i setala je u nadi da ce naci mir.. Jer svi su tako frlj mrlj bili taj dan. I isla je nije gledala ni kuda ide vec je samo isla pravo , dok nije ugledala jednu pecinu , i cinilo joj se da pecina nema kraja. I usla je u nju , sve je bilo tako mracno i vlazno , lutala je pecinom ali nigdje nije bilo izlaza. Odjednom svjetlost , izgledalo je kao da je pronasla raj , pocela je trcat prema toj svjetlosti i upala je u X dimenziju , gdje nije bilo bola , tuge , smrti , svi su bili sretni kao kad je svjet nastao. Sve je izgledalo kao bajka. Dok je isla ulicom , nasla je knjigu na kojoj je pisalo Thea. Sjela je na klupicu i pocela citati knjigu , shvatila je da je ona bila izabrana. Ona je 21st Century Digital Girl! . I njena misija je bila da pronadje Jacka i Sabahetu , dva bjegunca koji su napravili toliko stete da USA i Rusija ne mogu zajedno platiti. U X dimenziji su postojala dva kraljevstva. Malo kraljevstvo Digital World kojim je vladala Scarlett O'Hara. U tom carstvu su bile iskljucivo samo zenske osobe , i nikada nisu mogle ostariti. Sve su bile mlade i lijepe. Ali nazalost ne moze sve bit tako fino. Kraljevstvo Atlantis kojim je vladao poznati Jack. On je razarao Digital World jer on hoce da u dimenziji X postoji samo rat , bol i bijeda. Kraljica Scarlett imala je kljuc koji bi pomogao Jacku da unisti Digital World. Jack je razarao Digital World , i jedina nada je bila Thea. Jer je ona izabrana da spasi Digital World. Thea nije znala da se moze preobraziti u Afroditu , bila je princeza ljepote. I jedina ona moze unistiti Jacka svojom ljepotom , jer je Jack proklet. Bila je pocascena kad je dosla u dvorac od Scarlett. Nigdje nije bilo muskaraca , sve je izgledalo kao da je dosla u svijet Barbika. Jer Barbike su imale svoj svijet. Thea je bila umorna i otisla je da spava.. Sljedeci dan zatekla je krv , sve barbike su bile mrtve. Scarlett je tiho dozivala njeno ime , rekla joj je da je ona nova kraljica Digital World-a , da je nova Scarlett. Da mora spasiti svijet , gdje tuga , bol , rat , ne postoji ! . Thea je obecala da ce spasiti svijet , da nece iznevjeriti Scarlett. Prije no sto je umrla , poklonila joj je medaljon s kojim se preobrazava u Afroditu - Princezu Ljepote ! . Izasla je iz dvorca , i krenula na put u Atlantis - svijet tame , tuge , bola , rata ! . U Atlantisu ljudi su bili siromasni i nesretni jer ih tiranin Jack muci. Robovlasnistvo je kod njega jos bilo u fazonu. Polako se priblizavala dvorcu Tame.. Kada je usla u dvorac rekla je : ” Ovo je tvoj kraj ! ” , Jack joj se podlo nasmijao. I poslao vojsku na nju , ali odjednom. Thein medaljon se aktivirao , ona se preobrazila u Afroditu - Princezu Ljepote ! , vojnike je gutala zemlja od njene ljepote. Jack je poceo bjezat jer je shvatio da je ona izabrana , da je ona ” 21st Century Digital Girl ! ” , Jack nije mogao bjezat iako je bio kralj tame , njena ljepota je Atlantis polako pretvarala u carstvo vjecne mladosti i ljepote gdje tuge i boli vise nije bilo. Jacka je progutala zemlja i Atlantis je sada grad ljepote i vjecne mladosti. Ljudi su bili presretni , Scarlett je ozivjela , ali Thea je pala. Bila je iscrpljena i Scarlett je mislila da je ona umrla , njeno tijelo je nestalo....

Na svim TV Stanicama i Radiu bila je vijest da je jedna djevojka nestala. Zadnji put vidjena na izletu u Visokom. Policija je ubrzo nasla Theu , i ona je bila iscrpljena ali ziva , niko nezna da je ta djevojka spasila Dimenziju X od propasti , i poslala Jacka u pakao gdje i pripada.

Miauuuu , 21st Century Digital Girl !

2 Deo

Proslo je par godina od onog groznog dogadjaja. Thea je zaboravila na Dimenziju X , i na to da je Jack otisao u pakao.. Nastavila je zivjeti svoj zivot..

Kao i svako jutro Thea je ustala iz kreveta , i otisla da napravi caj od "breskve". Upalila je TV da pregleda svoj najdrazi crtic , Jagodica Bobica. Bila je bas kao i sve druge djevojke , samo sto niko nije znao da je ona bila izabrana.. Prekid vijesti , desila se katastrofa u Sarajevu , neidentificirana osoba zapalila je zgradu Avaza.. Thea se prepala , bila je sama u kuci a niko nije bio siguran tad. Morala je brzo smisliti plan , stavila je u torbicu par karmina , za svaki slucaj ako naidje neki "princ". Pored slike od njene bake , bio je medaljon sto joj je Scarlett poklonila , za svaki slucaj ga je stavila..Kad je izasla iz zgrade , na ulici je bilo previse ljudi , svi su se borili za svoj zivot , jer nisu znali sta je to u drugom dijelu grada , jer je sve gorilo kao nekada '93 godine.. Ti svi fini "dzentlmeni" su sad bili grubi , niko nije htio pomoci Thei.. Morala se snaci sama iako je bila tako krhka , oci tmurne od placa jer je ostala sama.. Shvatila je da se Jack vratio , da nije mrtav. Nazalost niko joj nije vjerovao , svi su joj se smijali.. Jedan stariji momak joj je prisao i rekao znam da Jack postoji , znam da se vratio. Stani Thea , ispricat cu ti sve zasto se Jack vraca...

Kada je faraon The 1337 Plague , vladao prostorom balkana koji se tad zvao The 1337 Kingdom , mucio je par vaznih ljudi do smrti. Jedan od njih bio je Jack , on je izumio struju i napisao je kod Windows Live Messengera ..

- Thea : pa , pa pa pa , zar nije Tesla izumio struju ?

- Mike : Eh duso , to svi misle , svi misle da je Srbija centar svijeta , a uopste nije. Cak je i Bill Gates dolazio na prostore balkana , da bi otkrio source code za Windows Live Messenger.

- Thea : To znaci da su ga iskoristili , bas kao sto Ado iskoristava Kemala Fatalnog..

- Mike : Na zalost istina je , Jack je bio divna osoba prije , on je bio glavni preldzija u 1337 Kraljevstvu , ali Faraonu je to smetalo , jer je sve najbolje ideje imao Jack. Sve zene su voljele Jacka , obicna skitnica koja pije , a tako pametan i izmislio struju..

- Thea : Kako svi misle da je Tesla izmislio struju ?

- Mike : Eh bilo je tu puno komplikacija , iz Americkih Sjedinjenih Drzava , stigao je Policajac iz buducnosti , faraon mu je dao projekat.. Kasnije je otisao u Srbiju , i nasao obicnog seljacica koji je bio obucar , zvao se Nikola Tesla.. Taj dan je bio najbolji u njegovom zivotu , dobio je priliku da bude milijarder i da zivi u americi.. Ali kad je dosao u ameriku , cistio je javne govornice i prao podove u McDonaldsu..

- Thea : Pa to je grozno , nekako mi je zao Jacka..

- Mike : Nemoj da ti bude , Jack je sad zla osoba.. Otkad je faraon silovao Sabahetu i povadio joj sve organe..

- Thea : jao , ( pocela je plakati .. )

- Mike : Smiri se duso ( miluje ju po kosi .. )

- Thea : Dobro sam , ( brise suze .. ) nastavi dalje molim te ..

- Mike : Faraon je bio cisto zlo , cak je toliko bio zao , da je Amerika prodala Njemackoj njegov mozak , i pogodi kome su ga presadili ? , Adolph Hitler je dobio njegov mozak.. I sve te ideje iz njegovih logora , rezanje stomaka od trudnice skalpelom i vadjenje beba.. Su bile Faraonove ideje.. Cudis se zasto nisu nikada nasli Hitlerovo tijelo , eh.. Kad su izmislili pricu da se Hitler ubio zajedno sa njegovom zenom Evom , to je bila laz. I svim ljudima na planeti je mozak ispran , jer Hitler je jos ziv , on je Bakir Izetbegovic , samo sto to narod nezna.. 2015 ce se osjetiti posljedice , Bakir ce vladati svijetom nastat ce potpuni haos. Osim ako mi ne unistimo Jacka i Bakira..

- Thea : ovaj , onaj .. to je previse za mene , ja samo hocu da zagrlim svog medu .. i da pajkim ..

- Mike : Thea , slusaj me .. ovo moramo uraditi , radi tebe , radi mene , radi tvoje djece , radi tvoje unucadi.. Ja necu to dopustiti , necu dopustiti da jedan Bakir i Jack uniste moje divno Sarajevo !

( - BH FANATICOS : TEAAAAAA , TEAAA SVI SMO UZ TEBEEEEE , TEAAAAAAAA , TEAAAAAAa ! )

Tea je bila fan fudbala , iako nije htjela da se to zna jer niko ne bi vise vjerovao da je ona jedna krhka "osjecajna" djevojcica.. Osjecala se kao
Zinedin Zidan kad je spuco Materacija glavom , ona je slucajno jebiga popila malo rakije domace , udarila je Mike-a u glavu..

- Mike : aaaj , ( place place oj majko kolko place .. ) Theaaaa jesil normalna , boliiii boliii.

- Thea : Vidi ga ko Emerik Gudelj. ( smije se .. )

- Mike : Ok , bez zajebancija vise. Moramo smisliti plan.

- Thea : Jack je sigurno krenuo u Visoko u onu pecinu .. moramo stici prije njega.

- Mike : ok , parkirao sam auto pored skole idemo tamo ..

- Thea : WTF , OMFG ? , biciklo. Pa koliko je tebi godina ?

- Mike : Pa 13.. ( :$ )

- Thea : Ama idemo ukrast auto ..

( razbila je staklo od auta svojom "finom , krhkom" rucicom .. )

- Thea : spojit cemo zice , i auto ce radit.

- Mike : WoW , pa ti si pametnaaa.

- Thea : mani se Warcrafta sine.. gledaj mene , zgodna mlada po' grada nocas gleda me ..

- Mike : Nemoj bit okrutna ..

- Thea : Ok , stigli smo..

( kada su izasli iz auta , sve je bilo sablasno i mracno , romi su bjezali na Kosovo za nadom da ce biti bolje , u Bosni su ostali samo pesnici i kanterasi koji su uvijek bili isti .. )

- ( vec je bilo suvise kasno da traze Jacka , potrazili su kakvu kucu .. da prespavaju noc .. )

- Thea : ti spavas na podu , ja spavam na kaucu. kthxbai!

- Mike : ok...

( naravno kakva bi bila prica da u njoj nema sexa , mali napaljeni Mike prisao je Thei .. Ali tako brzo , kao Harukumi Mukimava , Thea ga je udarila ... hmm .. u onu "malu muskost" ..Mike je skontao da nije bila dobra ideja. Nastavili su spavat .. bez dodira .. )

KUKURIKUUUU , KUKUUURIKUUUUU !

( iluzija .. nekako mrtvo bez onog kukuriku a Visoko .. )

Thea je ustala , brzo se umila , popila malo vode.. i probudila Mike-a , krenuli su na podrucje gdje je bila Piramida Faraona The Plague .. Priblizili su se ulasku u piramidu , Thea je slucajno pala , i plakala je jer nije vise mogla da se drzi za liticu..

Mike joj je dao svoju ruku ..

Mike : mi smo savrseni par kao boni i klajd ?

Thea : Ne seri mali , nije ti ovo prica sa hepi endom..

Konacno su usli u piramidu , cudno je to sto nije bilo zamki.. vjerovatno jer je bosanac pravio , bio bi suvise glup da prezivi kad postavi zamke.. Naisli su na mac slican onome sto Thompson zabije u zemlju na svojim koncertima..

Mike je pokusao da izvadi mac ali nije uspio..

Thea je prisla kao neki nabildani sarajlica , i jednom rukom izvadila mac. Osjecala se tako jako , pomjerala je mac kao nindza...

omfg w0000t w000t ! pogodak .. Mike je nasao Jackovu sobu , i imali su sto vidjeti.. Soba je bila puna , hamburgera iz Fresha , konekcije nije bilo .. Ali ipak struje je bilo , jer je Jack imao local root exploit za Struju..

Jack : ya will never get ma ass !

( Thea se zacudila , sto Jack prica na engleskom.. sigurno je iskomplexiran.. )

Thea : nigga ill dump ya in tha river , and watch piranas rip ya apart.

Jack : k , u wanna piece of me ? , ah ? , come and get me bitch !

Thea se pretvorila u 21st Century Digital Girl , njen mac je dobio posebne moci , imao je lasere koji bi mogli titanijum rezolucije 1280x1024 prerezati u jednoj mili sekundi..

Jack je evoulirao u Super Saiyan-a ..

( Sve je bilo moguce , jer je sve ovo iluzija ! )

Dok su se borili mali Mike je gledao.. bio je vjerni posmatrac , glunio je da je BH Fanaticos , i Thea je dobila tu snagu.

Uspjela je Jacka oboriti , i zabiti mu mac u srce !

Piramida se pocela rusit , morali su bjezat.. Znala je da Jack nije mrtav , samo ga je zaustavila na par godina..

Rekla je sebi , tad cu bit iskusnija , i "bolja" , a Boga mi i pametnija !

Na TV-u je pisalo da je sve bilo radi naoruzanja od NATO-a , da je slucajno explodiralo.. Thea i Mike , borit ce se za planetu zemlju ! Iako je sve sto vidimo iluzija ...

Prica posvecena prelepoj curi Tei
Procitao sam, al ne kontam sta je pisac htio rec, mozda pravite novi crtani ?

Post dobio aplauz od bak1r

a onda se probudila
HAHA finoo 9-)
Nemoj da ti bude , Jack je sad zla osoba.. Otkad je faraon silovao Sabahetu i povadio joj sve organe.. :D
zeljo najjaci !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.