Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Download: PS-Photoshop

227 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.03.2009. u 21:00

Zdravo gameri!:D Admini sry na temi ali sam morao napisati zato sto sam trazio i nisam nista nasao! Naime radi se o tome sto trazim Direktan link za download bilo kojeg pohotoshopa, (CS2,CS3,) svejedno je..pozenjo je CS2!!! Znaci samo da mi stavite direktan link za download pohotoshopa CS2!!!!Pls...
Nemojte samo odgovarati: "Slavna opcija trazi" "Google majka" i nesto slicnoo! Trazio sam na google i djabe limit trosio!!! Znaci samo direktan link! Full sa serial number i to je to!!!:D:DMolim vas i da nestavljate rapshide linkove gdje se pohotoshop skida iz dijelova i izbacuje neakav error!! Znaci direct link full!! Eto....Molim admine ko napise ispravan i Provjeren link da ga nagrade Aplauzom ili nesto slicnoo...Unaprjed Hvala!!!:D
Tacan odgovor mogu nagraditi samo samarom..warez je zabranjen..bar na forumu..nek ti salju na pm ako imaju..
6. Svako spominjanje, zahtjevanje ili rasprava o piratskom softveru je kaznjivo opomenom ili banom.
Znaci, pitanja kao: "Gdje mogu skinuti..." "Ima li neko torrent ..." i sl. nisu dozvoljena u FanArt dijelu foruma.
Ok...Mozete zatvoriti temu!!! Dobio sam sve na PM!!! Hvala!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.