Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

admin:::::::text

87 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.03.2009. u 20:42

ovako kad pisu admini nepise ono ko je napisao pa sta trebam uradit pa da pise ko je napisao
:)
ovo ti je druga tema za dva sata nesmijes to raditi evo ti procitaj...
http://www.gamers.ba/forum/9/59809/-upozorenje-/
znas put za Banoviće
ustvari pola sata ohladi
@ songy nisi ga skonto

btw: znam na sta mislis ja mislim da trebas to u motd ti sigurno npr.... imas ti admina i kad ides say @ samo se vidi sto je admin napisao nevidi se od admina nick ako se sjetim bice edit...ja mislim da si na to mislio.
raT je napisao/la:
@ songy nisi ga skonto

btw: znam na sta mislis ja mislim da trebas to u motd ti sigurno npr.... imas ti admina i kad ides say @ samo se vidi sto je admin napisao nevidi se od admina nick ako se sjetim bice edit...ja mislim da si na to mislio.
da na to sam mislio.... npr...ja sam admin i napisem nesto onoonim bjelim slovima ali nepise moj nick
OMG dajte lijepo stavite naziv teme..nije ovo samo cs site..sto se mene tice mogao sam pomisliti da ja i neki admin s gamersa u pitanju..al znam da je temu otvorio neki glupan koji ne zna sastaviti jednu recenicu fino..
Collab je napisao/la:
OMG dajte lijepo stavite naziv teme..nije ovo samo cs site..sto se mene tice mogao sam pomisliti da ja i neki admin s gamersa u pitanju..al znam da je temu otvorio neki glupan koji ne zna sastaviti jednu recenicu fino..
ma tako sam napisao jer ce prije privuc paznju
sreca pa sam te sve skontao :S ae to malo popravi pls ::S
watafak xD
Odes u configs i otvoris file amxx.cfg

Nadji ovo:

// Show admins activity
// 0 - disabled
// 1 - show without admin name
// 2 - show with name
//
// Default value: 2
amx_show_activity 2

Mislim da je to ali nisam bas siguran. . . al trebalo bi biti bar probaj nista ne gubis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.