Diskusija
Zaključana
pc problem
58 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.03.2009. u 12:38
To ti je zbog toga sto imas doc na compu "SPOLNE BOLESTI"
Mislim da bi bilo smijesno da ti kazem format , ali je to vjerovatno jedino rjesenje.
Crv ili trojan.
Crv ili trojan.
Post dobio šamar od xE0N
calc.exe ??! to ti je onaj kalkulator na pcu
.Koliko sam vidio nemas antivirusnog moguce da ti je se virus uvuko , probaj System restore il cika format !
edit : ma nevalja avira al et.najbolje ti udri format i instaliraj nod 32 onaj noviji eset smart security jer ti je to sigurno virus shebo one dllove
.Koliko sam vidio nemas antivirusnog moguce da ti je se virus uvuko , probaj System restore il cika format !edit : ma nevalja avira al et.najbolje ti udri format i instaliraj nod 32 onaj noviji eset smart security jer ti je to sigurno virus shebo one dllove
hunt3r_ je napisao/la:
calc.exe ??! to ti je onaj kalkulator na pcu
.Koliko sam vidio nemas antivirusnog moguce da ti je se virus uvuko , probaj System restore il cika format !
edit : ma nevalja avira al et.najbolje ti udri format i instaliraj nod 32 onaj noviji eset smart security jer ti je to sigurno virus shebo one dllove
.Koliko sam vidio nemas antivirusnog moguce da ti je se virus uvuko , probaj System restore il cika format !edit : ma nevalja avira al et.najbolje ti udri format i instaliraj nod 32 onaj noviji eset smart security jer ti je to sigurno virus shebo one dllove
oshtecen shell32 tj onaj program sto vrshi instalaciju
ma nista formatiraj racunar i onda vrsi instalacije uzmi nod32 zadnju verziju.

Post dobio aplauz od xE0N
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.