Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban [WebSite] (NAGRADNA IGRA)

278 pregleda · 18 odgovora · otvorena 11.03.2009. u 02:06

Pozdrav , nakon LOGO takmicenja , otvara se takmicenje u izradi sajta za Balkan Game Hosting , da viidimo vase ideje i kreacije

Nagrada -

1 Nagrada : WebHosting , CW + PUB server
2 Nagrada : Web Hosting + Domena TLD
3 nagrada : Steam

*-------------------------*
Radovi koji su TEMPLATE ne trebaju biti postavljani ... !!
U cemu da bude uradjen site ( HTML , PHP ) ?
Treba li imati i forum i portal ?
Je li ozbiljna firma ? :)

ako jeste. email na pm ti dam.
Naravno da je ozbiljna , i onaj koji bude izabran po njegovoj zelji , moze da se pridruzi i stupi u rad u firmi gdje bih imao svoj procenat od zarade firme ;)

nista PHP ! HTML + CSS + STATICNE,DINAMICNE SLIKE + FLASH (AKO BUDE POTREBNO)...Iako flash nije potreban ;)
hahah smesno, vi kao ozbiljna kompanije ne mozete sebi da obezbedite sajt idelan, odma zatvarajte to. Prvo ako ste vec hteli mogli ste naci profesionalog dizajnera i da vam uradi naravno platite. A ne dao da rade deci. smesno ba padam :D
ako ti se sta svidi od ovoga, javi mi se na PM:

manekeN je napisao/la:
www.uni-ba.com Kontakt [email uklonjen] ! Pozz
ahahahha
uzimaju sa templatemonster (nadju na warez forumu), pa se prave dizajneri

ta njihova stranica je: TM #20832
ACE je napisao/la:
ahahahha
uzimaju sa templatemonster (nadju na warez forumu), pa se prave dizajneri :D

ta njihova stranica je: TM #20832
mandA mu je nick an forumu ;) tj na gamers.ba ovom sajtu ! i cojek radi u flashu i nesto dreamweaver tako nesto ! zato tisu misu ;)
Bavim se upravo tom vrstom izrade stranica ( Dinamicke - custom design ) svi radovi su unikatni ... www.sannydesign.com | [email uklonjen] ( moj msn tako da mozemo sve dogovoriti kako sta ... )

Poz !
Balkan Game Hosting

www.balkan-hosting.com

kolko ja vidim to vec postoji :D
manekeN je napisao/la:
mandA mu je nick an forumu tj na gamers.ba ovom sajtu ! i cojek radi u flashu i nesto dreamweaver tako nesto ! zato tisu misu
i sta sad sto je na G.ba ? :|
Ja samo kazem istinu...da lik skine gotovo i samo izmjeni.
To moze svako. Nadjes na warez forumu, izmjenis i upload.

Ne kazem da ne zna raditi u flashu i dw, samo kazem da ove stranice nisu njegove. A to sto zna otvoriti u dreamweaveru i izmjeniti naslov, text, itd. - nek se tebi hvali
Ja ne znam kakvu ti ovdje sprdacinu pravis.
Prije svega, ako ste ozbiljna firma, kako tvrdis, onda lijepo nadji nekog profesionalnog dizajnera. Sve sto ce vam ovi uraditi, jeste uvaliti vas u probleme sa zakonom o autorskim pravima, jer ce koristiti gotove templatee koji se inace placaju.

A ako krenemo od toga da trazis na forumu da ti neko uradi site, cisto sumnjam da ste iole ozbiljni. A i jedno pitanje. Kakva je to hosting kompanija koja nema sopstveni site? A ako ste tek poceli sa radom, kako mozes reci da ste ozbiljni?
prosipanje šupljeg u prazno
Sacekajte , jesam ja dosao na sajt FBI-a ili sam dosao na g.ba gdje oni kojima treba server a znaju da urade nesto oko sajta da pomognu..:Stvarno cccc pretjerano al eto :) Uzivajte i dalje
ja cu uraditi nesto do petka slicno ovome www.solucija.ba ty
manekeN je napisao/la:
www.uni-ba.com Kontakt [email uklonjen] ! Pozz
Sajt ti je toliko neoptimizovan da to nije normalno.
Kad god kliknem na neki link, iznova mi ucitava ovaj flash sa menijem.
je napisao/la:
da kad upers link onda idi dole vidis da ima ... NA kugli pa dole ima ti temlatea;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.