Sta kazete ko ima bolje procesore za igranje Intel ili AMD?
Pitanje
Poništeno pitanje
INTEL ILI AMD
382 pregleda · 15 odgovora · otvorena 28.11.2005. u 21:25
mAriNe. je napisao/la:
ako ce raditi sta na pokomuteru?
programer?
da odzipitrava programe i fajloive 2-3 sec brze?
btw
zelis dse igrati na racunaru,zabavljati a usto ponekad napravit inesto i odraditi...AMD ONDA!
| Intel vS. AMD 100 : 30 Ako ces uzmati uzimi intel |
ako ce raditi sta na pokomuteru?
programer?
da odzipitrava programe i fajloive 2-3 sec brze?
btw
zelis dse igrati na racunaru,zabavljati a usto ponekad napravit inesto i odraditi...AMD ONDA!
amd bolji zato sto dobijas vise za pare
ma nem
a price AMD je zakon.znas sta je zakon nemoj da ja ustajem nemoj da ti izbrisem operativni sistem stari moj ti si pogrijesi
AMD vs. INTEL
100:30 a ne obrnuto
nemoj mi se protivit jer necu ti samo izbrisat OS nego cu ti "poradit" centralnu i monitor i sve sto imas bacit cu "flash" uletit ti u kucu i poradit sve a ako krenes da me zaustavis samo te koknem headshotom i vidimo se raja sta bilo gdje zapelo-
a price AMD je zakon.znas sta je zakon nemoj da ja ustajem nemoj da ti izbrisem operativni sistem stari moj ti si pogrijesiAMD vs. INTEL
100:30 a ne obrnuto
nemoj mi se protivit jer necu ti samo izbrisat OS nego cu ti "poradit" centralnu i monitor i sve sto imas bacit cu "flash" uletit ti u kucu i poradit sve a ako krenes da me zaustavis samo te koknem headshotom i vidimo se raja sta bilo gdje zapelo-
Vise nije stvar ni ukusa,npr. da se nekome svidja AMD a nekome INTEL.
Ovako ti stoje stvari:
AMD je za igre bolji od INTEL-a,a takoder AMD je predobar i za ostale stvari.Ako se zelis baviti video obradom,onda je INTEL bolji,jer nesto malo brze radi oko toga.
Ja ti preporucujem AMD.
Ovako ti stoje stvari:
AMD je za igre bolji od INTEL-a,a takoder AMD je predobar i za ostale stvari.Ako se zelis baviti video obradom,onda je INTEL bolji,jer nesto malo brze radi oko toga.
Ja ti preporucujem AMD.
g@NG$t3R je napisao/la:
Sta ce ova danasnja omladina sve napisati pod uticajem droge,alkohola i ostalih opojnih stvari.
Nakon ovoga svega mama ce ti doci i reci sine hajde probudi se,opet si imao nocnu moru.Idi piskiti da se smiris malo.
ma nem a price AMD je zakon.znas sta je zakon nemoj da ja ustajem nemoj da ti izbrisem operativni sistem stari moj ti si pogrijesiAMD vs. INTEL 100:30 a ne obrnuto nemoj mi se protivit jer necu ti samo izbrisat OS nego cu ti "poradit" centralnu i monitor i sve sto imas bacit cu "flash" uletit ti u kucu i poradit sve a ako krenes da me zaustavis samo te koknem headshotom i vidimo se raja sta bilo gdje zapelo- |
Sta ce ova danasnja omladina sve napisati pod uticajem droge,alkohola i ostalih opojnih stvari.
Nakon ovoga svega mama ce ti doci i reci sine hajde probudi se,opet si imao nocnu moru.Idi piskiti da se smiris malo.
ovako ta dva su skoro ista mada intel je jako dugo prisutan a AMD je po meni jeftinije tako da je moj izbor bio AMD
Glas za Intel jer je po mom misljenju brzi !!!!
A za games je AMD !!!
A za games je AMD !!!
ovako
AMD je jeftiniji
jedno vrijeme je bio u prednosti jer je proizveo 64 bitne procesore
a poceo je i Intel
medjutim AMD-ovi su puno jeftiniji i daju se clockati
ali ako se slucajno pregriju ili sl. mozes ga baciti
Intelovi su kuplji neki se daju vise neki manje clockati uglavnom se vrti oko 200mhz
i puno su stabilniji (mislim pri prezagrijavanju ne pokvari se odmah)
moj intel se nekoliko puta prezagrijao
i samo se ugasi pa sam morao novi hladnjak nabaviti
AMD je jeftiniji
jedno vrijeme je bio u prednosti jer je proizveo 64 bitne procesore
a poceo je i Intel
medjutim AMD-ovi su puno jeftiniji i daju se clockati
ali ako se slucajno pregriju ili sl. mozes ga baciti
Intelovi su kuplji neki se daju vise neki manje clockati uglavnom se vrti oko 200mhz
i puno su stabilniji (mislim pri prezagrijavanju ne pokvari se odmah)
moj intel se nekoliko puta prezagrijao
i samo se ugasi pa sam morao novi hladnjak nabaviti
amd 2.1 = intel 3.0
amd ako ces najvise vremena provesti igrajuci, to se odavno zna dok je intel za video obradu i te zajebancije
w.a.s.d je napisao/la:
sta sam ja rekao...isusa mr tvog
| amd ako ces najvise vremena provesti igrajuci, to se odavno zna dok je intel za video obradu i te zajebancije |
sta sam ja rekao...isusa mr tvog
AMD je bolji i jeftiniji samo puno zagrijava
ako ces provoditi vrijeme igrajuci uzmi AMD ako ces nesto ozbiljno Intel
ako ces provoditi vrijeme igrajuci uzmi AMD ako ces nesto ozbiljno Intel
intel 4life.
ja vise volim amd, ali, ako imas para, uzmi intel, bolji je od amd-a, ali ne toliko, amd nije uopste puno losiji od intela, oni su skoro isti, mozda je intel malo bolji, ako imas normala para, i nebacas pare na procesore od 1000km, uzmi amdov, jeftiniji je, a skoro isto je, neces primjetit razliku, preporucujem ti amd
Triple.X je napisao/la:
emire nemoj pametovat nisi dautovic umjesto da odma mene pitas ti postavljas temu i spamas ADMINI molim vas bannujte ovog n00b-a
| ja vise volim amd, ali, ako imas para, uzmi intel, bolji je od amd-a, ali ne toliko, amd nije uopste puno losiji od intela, oni su skoro isti, mozda je intel malo bolji, ako imas normala para, i nebacas pare na procesore od 1000km, uzmi amdov, jeftiniji je, a skoro isto je, neces primjetit razliku, preporucujem ti amd |
emire nemoj pametovat nisi dautovic umjesto da odma mene pitas ti postavljas temu i spamas ADMINI molim vas bannujte ovog n00b-a
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.