Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Spammeri, dajte si oduška...

267 pregleda · 20 odgovora · otvorena 09.03.2009. u 15:11

...i spammajte ovdje. Znam da vas pucaju hormoni i da vam rastu dlačice i da se negdje morate ispucati, ali jbg. pustite normalan svijet da raspravlja na miru i ne činite forum nepreglednim bez potrebe. Nisam odavno član portala, a u to malo vremena, nisam upratio ni jednu temu bez glupih i nepotrebnih postova.

Nadam se da će vas, spammere, ova tema zaokupiti na bar toliko vremena, da makar jedna ili dvije ozbiljnije forumske diskusije prođu neokrznuto.

Živi bili pa vidjeli. Smrt fašizmu!

Ja jednom luni baterflaj spojio...

Post dobio šamar od FataL

Zato postoji ADMIN da upozorava na spammere i da to sankcjonise a ne ti !

StoRm _ : eto ti si prvi odgovorio

GG dobar meč!

Post dobio šamar od bak1r

zato su tu admini, da rješavaju probleme i da banuju spamere, i da ovaj svijet načine ugodnijim, zdravijim i veselijim mjestom za život.
PUSA
silver je napisao/la:
Zato postoji ADMIN da upozorava na spammere i da to sankcjonise a ne ti !

StoRm _ : eto ti si prvi odgovorio :d

Ali stvar je u tome što admini ne radikaliziraju malo stvar, pa banaju sve živo što trubi van ikakve veze o napisanoj temi.

Već vidim rezultate, svaka čast, spam prve lige.

HVALA
kaze suljo hop, kaze mujo hop, kaze fata hop
kazu zajedno hop. i pita ga policajac: " zašto sjediš na trotuaru"
ustade i kaže "vozim bicklo jer ima ivicu !". Na to uzviknu zilha sa obližnjeg prozor: " smrt fašizmu sloboda narodu". Ogorćen fatinom izjavom milorad dodik odlući tužiti 60 minuta zato što vrijeđaju ustav o slobodi medija, stavka a, zakona o oporezivanju invalida.
Ljuti policajac ćija je glava imala više propuha nego kiše udario je djećaka zbog omalovažavanja manjina.

nastavak u sljedecoj temi, hvala
Jel bi ovo trebala bit neka navlakusa za spamere?
uNbeatablee je napisao/la:
Jel bi ovo trebala bit neka navlakusa za spamere? :r
Navlakuša ili nešto-što-će-jednom-poštenom-spammeru-odvući-pozornost-sa-ozbiljnih-tema.

Nazovi kako hoćeš..
DruGaBrieL je napisao/la:
Navlakuša ili nešto-što-će-jednom-poštenom-spammeru-odvući-pozornost-sa-ozbiljnih-tema.

Nazovi kako hoćeš..
a dobra ideja xD

Nazovi kako hoćeš..
samo dizanje ove teme se moze nazvati spamom?
Jednostavno tu su admini koji vode red i mir na forumu, doduse nekad ih nema, ali se prijave spameri, i kada admin dodje, spammer ce biti odstranjen sa foruma...
Nema potrebe za ovakvim temama
uNbeatablee je napisao/la:
samo dizanje ove teme se moze nazvati spamom?
Jednostavno tu su admini koji vode red i mir na forumu, doduse nekad ih nema, ali se prijave spameri, i kada admin dodje, spammer ce biti odstranjen sa foruma...
Nema potrebe za ovakvim temama
Da, sve uredu, ali ako sav spam uspije naživcirati nekoga ka mene, više nego i na jednom drugom forumu (a ja sam dobro staložen i sitnice me ne nerviraju), onda ga stvarno ima pun kur*ac. A što se tiče toga da je i sama ova tema spam, jeste, i shvati to kao neku ironiju.
JoKeRrrr je napisao/la:
Eno Fatal mi nevjeruje pa me šamara , jesam majkemi ...i to luni...

Ma ti si rtd sto si postavio ovu temu

Post dobio šamar od SkY

hahahaha odma sam pomislio na Relax Zone na bihnetu... isto samo bezze spamaju na tim temama, samo sto tamo rijetko ko gleda na postove, tako da su teme smijesne... ali ovdje nazalost neki clanovi nazor pokusavaju napraviti temu samo da "nabiju" postove al im ne uspijeva... zato imaju admini 9-)
Izvini al ko si ti da postavljash ovakve teme?

Post dobio aplauz od bak1r

brance je napisao/la:
hahahaha odma sam pomislio na Relax Zone na bihnetu... isto samo bezze spamaju na tim temama, samo sto tamo rijetko ko gleda na postove, tako da su teme smijesne... ali ovdje nazalost neki clanovi nazor pokusavaju napraviti temu samo da "nabiju" postove al im ne uspijeva... zato imaju admini 9-)
...Brance, pogledaj moje postove prije ove teme, pa zaključi da li ja pokušavam "nabiti sebi postove", i razmisli da li imam ikakvog razloga da si nabijam postove na jednom gamerskom forumu.

A tebi Ved00 evo odgovor: "Ja sam koji jesam. Ja sam netko tko bojkotuje sve shupke spammere, i netko tko više neće trpiti spam ni na čiju temu uključujući i svaku tvoju, inače, sistemi će da padaju. Smatraj me dobročiniteljem, Robinom Hoodom virtualnog svijeta, borcem za pravdu, revolucionarom bez granica..."
JoKeRrrr je napisao/la:
ja joj jednom battlefurry spojio ... :*

...Brance, pogledaj moje postove prije ove teme, pa zaključi da li ja pokušavam "nabiti sebi postove", i razmisli da li imam ikakvog razloga da si nabijam postove na jednom gamerskom forumu.

A tebi Ved00 evo odgovor: "Ja sam koji jesam. Ja sam netko tko bojkotuje sve shupke spammere, i netko tko više neće trpiti spam ni na čiju temu uključujući i svaku tvoju, inače, sistemi će da padaju. Smatraj me dobročiniteljem, Robinom Hoodom virtualnog svijeta, borcem za pravdu, revolucionarom bez granica..."
heeh :D ma ne govorim ja o tebi bolan :) znaju oni dobro na koga ja mislim, al eto samo ne govorim ovako u javnosti, jer me nije previse briga, nek spamaju kad nemaju pametinijeg posla... al eto o5 bi 4um bio bolji bez spama---

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.