cao, Ime mi je Moris i 17 mi je godina. Zivim u svedskoj ali sam porijeklom iz Sarajeva. Bio sam dobar igrac iz roc/tft , imo apm 250 oko prilike , igrao sa poznatim svedskim igracima, sve je bilo uredu dok mi mami nisu javili da joj je brat umro. Morali smo se vratiti u Bosnu (Mostar) i tamo sam bio oko 6 mjeseci , isao u skolu i sve. Evo prija jedno 7 mjeseci sam se vratio u Svedsku sam i imo problema sa drzavom (jer sam maloljetan i to) ali sve sam sada rijesio i sam zivim, kupio sam roc/tft opet i poceo igrati prija 2 dana, Ime mi je na Northrend TFT Ladderu ''MadGuyJens'' imam oko 60 % wins , znam da suck ali imam 2000 + wins pa fin warden icon
, kad sam prija igro imao sam jedno 150 wins , 20 loose i polako isao prema top'u ovaj MadGuyJens mi je star acc. Hocu da vas pitam ko jos igra TFT , da nije presao na WoW jer mi se nesvida WoW. Pa recite acc name pa mozemo igrati zajedno , pricati i tako, radje sa nasima nego sa svedima , volio bi isto joinati jedan Bosanski Clan ako moze? Poceo sam opet igrat i polako se vracam u formu... Thx for your time... //Moris ''MadGuyJens''
, kad sam prija igro imao sam jedno 150 wins , 20 loose i polako isao prema top'u ovaj MadGuyJens mi je star acc. Hocu da vas pitam ko jos igra TFT , da nije presao na WoW jer mi se nesvida WoW. Pa recite acc name pa mozemo igrati zajedno , pricati i tako, radje sa nasima nego sa svedima , volio bi isto joinati jedan Bosanski Clan ako moze? Poceo sam opet igrat i polako se vracam u formu... Thx for your time... //Moris ''MadGuyJens''