Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

PES 2009 - Don't send-send error report

181 pregled · 10 odgovora · otvorena 07.03.2009. u 16:41

Pozdrav svima,

Problem je sljedeci.Naime igram Master League u navedenoj igrici i prosao sam jednu sezonu i zapoceo drugu.Odigrao nekih 10 utakmica i najednom mi se pokazao ovaj famozni error:

Imam instaliran customiZer patch v1.2 i igram na rezoluciji 800x600 - HIGH | 2.4 Dual core,2 GB rama,GF 9600 GT.

Neki kazu da je do patcha,neki da je do kitservera u tom patchu,ali nigdje nisam nasao konkretan odgovor na ovaj problem.Igrati instaliran PES 2009 bez ikakvog patcha bi bio pravi shit 100%,bez normalnih dresova i tih stvarcica .

Ako neko zna kako rijesiti ovaj problem bilo bi super .

Nevalja taj cd sto si install s njim.I stalno ce ti se to pojavljivat.Obrisi tu instalaciju i kupi drugi cd i problem rijesen :)
Ako imas jos taj cd samo izbrisi sve pa istaliraj ponovo...
ma kakav crack kakav cd jeste normalni to veze nea sa ovim to se meni desava isto skoro na svakoj igrici raspitivao sam se malo i mnogi kazu da je do sistema al niko nez sta je tacno
meni se ovo isto desava i vise i ne igram master ligu
posle prve sezone izbacuje stalno i nema sanse popraviti
pokusavao sam brisati parcheve,instalirati igru ponovo,medjutim nema rijesenja
slabo da ce ovo ko regulisat,jer negjde sam nacuo da je to bug u igri i da je u svakog tako
ako rijesis ti,posalji mi rijesenje na PM
ako imalo znas engleski znao bi sta pise
idi na forum proizvodjaca igrice postaj ne na g.ba ovdje vjerovatno neces naci rjesenje
- desavalo mi se isto ... ako postas na njihov forum ljudi odgovaraju u roku 4 sata sto znaci da ti posalju novi cd key

- a ako je do tvoje masine ili bilo cega sto je veoma moguce onda nema rjesenja
probaj ga samo ufatiti u povuci dole (skloniti sa ekrana) i nastaviti igrati.. na nekim igrama meni uspijeva to
Obsessed je napisao/la:
pw rar-a ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.