Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ATI Radeon 9800 SE

301 pregled · 3 odgovora · otvorena 26.11.2005. u 22:20

Danas sam kupio ovu graficku i rekoh da je testiram na HL2 i sve na max detalje...
Onda sam primjetio da na licima nekih modela (gman, barney is black mese, ona cura) postoji greska koja mi se nije pojavljivala sa ATI Radeon 9250.
Lica modela "blinkaju" neke linije se pojavljuju... Ne znam sta je... Probavao sam mjenjati detalje, rezoluciju, refresh rate i sve sto mi je moglo pasti na pamet, na zalost.. Ako je neko slucajno imao istu gresku ili ima ideju nek' se javi:)
Hvala!
jesi li probao instalirati nove drivere za graficku(vidim da nisi stavio u ovom svom tekstu jesi jos to probao)?

jesi li gledao ima li neki update za hl2,jer na nekim grafickim moze ti se nesto desavati,dok na drugima ne...
e pa moj jarane to se desava SAMO ako graf. nije dobro ubacena u slot ili ako se je previse CLOCK...jedno od toga 2!
               Zuma je napisao/la:
e pa moj jarane to se desava SAMO ako graf. nije dobro ubacena u slot ili ako se je previse CLOCK...jedno od toga 2!

Da i ja sam mislio da je to, ali zapravo nije,problem je bio sa novim driverima koje sam skinuo (ATI 5.11). Skinuo sam 5.10 i sve normala. Ipak hvala;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.