Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

photoshop cs4 extended tuts

71 pregled · 7 odgovora · otvorena 06.03.2009. u 23:41

moze li mi neko reci dje ima dosta ovih tutova za gore navedeni program al da ima sve objanjeno tek sam nabavio ps i pojma neam mislim znam neku foru xd ima li itko pls pomagajtee :r:r:r

EDIT: zaboravio sam rec s videom jer sam naso s textom :D al nesto je pomuceno ondje znaci tut s videom
soNgY je napisao/la:
Youtube FTW!
Google FTW! ;D
vid ga trazio sam na google samo sam naso neke al nisu na mojoj razini znaci za beginner a na youtube nema nista sve neka sranja kako se neki fale a vid sta sam ja napravio xd
Trap je napisao/la:
vid ga trazio sam na google samo sam naso neke al nisu na mojoj razini znaci za beginner a na youtube nema nista sve neka sranja kako se neki fale a vid sta sam ja napravio xd
Pa ako si beginner trazi obicne za bilo koji photoshop... jer mislim da nema bas puno tutova za cs 4 extended jer to je novo jbt... ukucaj u youtube Photoshop logo/wallpaper tutorial i vidjeces brate!

Post dobio aplauz od smokan

soNgY je napisao/la:
Pa ako si beginner trazi obicne za bilo koji photoshop... jer mislim da nema bas puno tutova za cs 4 extended jer to je novo jbt... ukucaj u youtube Photoshop logo/wallpaper tutorial i vidjeces brate! ;)
jes ti n00b il sta trazi vidio sve to nespamaj mi po temi zvat cu ti Chuck Norrisa (tj. FataL-a) ;)
www.youtube.com
www.deviantart.com (ovo je bolje)
Photoshop cs4 je na istom principu kao cs2 i cs3,dodani su neki detalji nista posebno ;)

www.good-tutorials.com
photoshop ko photoshop, imas faq pise dje se mogu naci dobri tutoriali, imas youtube da gledas vizualno a imas i deviantart.com da gledas takoder kako se sta korak po korak pravi npr.

Tutorials deviantart

da ne govorim da imas google:
Tutorials google

- LOCK i nemoj se praviti pametan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.