Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

odnio vrag salu XD

68 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.03.2009. u 00:26

13 osoba, među kojima i 18-godišnji Mostarac, uhićeno zbog računalne prijevare Ispis E-mail
BiH - Crna kronika | Četvrtak, 05 Ožujak 2009

Image
S
lužbenici Federalne uprave policije dostavili su Županijskom tužiteljstvu Sarajevo Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv 13 osoba iz Federacije BiH zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo 'računarske prijevare, a u vezi s kaznenim djelom neovlaštenog pristupa zaštićenom sustavu i mreži elektronske obrade podataka KZFBiH, priopćeno je u četvrtak.

Nakon provedenih provjera i aktivnosti, postoje osnovni sumnje da su prijavljeni u roku od mjesec dana prošle godine zloupotrijebili Internet na način da su neovlaštenim pribavljanjem korisničkog imena i lozinke firme iz Sarajeva koristili pristup Internetu, formirajući nove pristupne konekcije te vršili ilegalno skidanje paketa i podataka s Interneta, čime su utjecali ne ishod elektronske obrade podataka pribavljajući sebi imovinsku korist.

Na taj način, sumnja se, da su firmi pričinili imovinsku štetu u vidu uvećanja računa od oko 6.000 KM, te, također, prouzročili nematerijalnu štetu u vidu blokade internet komunikacije ove firme.

Tužiteljstvu su prijavljeni osamnaestogodišnjak iz Mostara, devetnaestogodišnjak, osamnaestogodišnjak i tri sedamnaestogodišnjaka iz Goražda, sedamnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak iz Tešnja, dva četrnaestogodišnjaka iz Bugojna, sedamnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, te dvadesetrogodišnjak iz Zenice. (F)

http://www.bljesak.info/content/view/27387/155/

ovo mi bilo interesantno , pa procitajte tema ce biti delnuta u roku par sati !
Lave Lave treći put ista tema ...
tako i treba...ima li iko sa gamersa? :|
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090305054
Hoce to ko nezna!

LAVE VRATI BALVANE!
sedamnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak iz Gornjeg Vakufa

spY ?
vLexinho je napisao/la:
sedamnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak iz Gornjeg Vakufa

spY ?
spaj je ovaj 14 a rodica mu je ova 17 whahah AXD pwnd
kad su idolni
bogme libo me i da me ufate kad mogu
R.I.P Spy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.