Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL

212 pregleda · 17 odgovora · otvorena 05.03.2009. u 21:05

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090305054

Samo vi koristite ADSL accounte.. :D
Bila je danas ta tema..

btw. pazi bolje.. i razgledaj koje su teme bile
LoL, vec svi znaju za ovo pfff
pa taj je acc koristilo najmanje 1000 ljudi i samo njih xD
Koji je acc bio u pitanju, vidim i Tesanj je na spisku
Da koji je acc u pitanju !
E hvala ti sto si postavio i ti ovu temu , po 1000ti put
Dosadni ste ba vise sa ADSL-om. Svaki dan tema tipa ove, samo vi koristite, ovo ono a koristis i ti 90 %.

Kod mene nije ADSL, a da jeste j**o me svako ako nebi koristio tuđi acc. Koga boli qrac sto je neko nesposoban i ne zna cuvati user i pw. Takve budale i treba derati.

I svi vi koji koristite, svaka vam cast. Samo tako nastavite. Opametite retarde koji ne znaju cuvati svoje podatke.

GL!!!
_St3altH_ je napisao/la:
Dosadni ste ba vise sa ADSL-om. Svaki dan tema tipa ove, samo vi koristite, ovo ono a koristis i ti 90 %.

Kod mene nije ADSL, a da jeste j**o me svako ako nebi koristio tuđi acc. Koga boli qrac sto je neko nesposoban i ne zna cuvati user i pw. Takve budale i treba derati.

I svi vi koji koristite, svaka vam cast. Samo tako nastavite. Opametite retarde koji ne znaju cuvati svoje podatke.

GL!!!
nije sve do retarda , ima starijih ljudi koji koriste adsl acc , nedaju nikom pw nista ( pa mu dodje racun nedo bog nikom ) a on ima porodicu da hrani , kako se on osjeca ( nemoze da plati racun ) ne govori dobrica ofo ono , govorim o realnosti u kojoj zivimo :S
Prico mi je prijatelj iz Tuzle za ovo, znam i accounte koji su se koristili, glupost, nabijali ljudima racune.

I ko ce sad to da plati.
joj vise i ti accovi donekle et sad oni koji su imali 3G sad imaju 5G a oni koji su imali 9G sad imaju 15G, pa valjda je dovoljno majka mu stara a ako nije, ima flatrate pa izvoli ...

btw. bila tema vec
desava se ^^
dva četrnaestogodišnjaka iz Bugojna
koji je od mojih ahbaba samo se pitam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.