Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem misha!

87 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.03.2009. u 20:33

Imam mish razer copperhead!!!

Kad idem polako misem dole mis se ko trza malo i sam ko lagano ide gore.

Ko zna u cemu je problem:(

Hvala!
Otisao senzor ili mu ne odgovara podloga.
nc je napisao/la:
Otisao senzor ili mu ne odgovara podloga.
Razer mantis speed podloga
Nisam imao privilegiju probati takvu zvijer od pacova, ali takva mašina bi trebala da ima opciju za štimanje rezolucije senzora pa bilo to kroz driver miša ili možda na njemu imaš po koje dugme za to. Što ti je podloga grublja, stavi manju rezoluciju i obratno.
Neodgovara podloga..

Il ti je nešto ušlo u laser kod Copperheada.

Imam i ja CopperheaD pa mislim da je to taj problem.. !! to ce proci jos malo i kraj
Probaj "ustekat" ponovo mis u slot.

-ako ne mogne tako - osh'o senzor
iXXXXXew je napisao/la:
Razer mantis speed podloga
Pa ako je Razer ne znaci da mora odgovarati. Isto tako ako je mis Razer ne znaci da se ne moze pokvariti (ustvari znaci da ce se uskoro pokvariti :D).
Najvjerovatnije da je nesta upalo u laser ali kako bi mogo to ocistiti ili skloniti a da se ne osteti josh vise.:(
ako je bežični ugasi bletooth na mobitelu.
Nevažno je koja je podloga a da je nešto upalo u laser mogao bi to očistit al prije ću ti reć da si uzalud potrošio pare jer ako on sam se prebacuje ili trza možda će crknut. Probaj ga na drugom računaru pa vidi kako se ponaša.
Jer opet možda je do drajver-a ili do priključka a imaš i još jednu opciju a to je da ti je sistem preopterećen procesim pa nema vremena da gnereiše proces za pozicioniranje miša- znalo se to desit
S1LV3R_KN1GHT je napisao/la:
Nevažno je koja je podloga a da je nešto upalo u laser mogao bi to očistit al prije ću ti reć da si uzalud potrošio pare jer ako on sam se prebacuje ili trza možda će crknut. Probaj ga na drugom računaru pa vidi kako se ponaša.
Jer opet možda je do drajver-a ili do priključka a imaš i još jednu opciju a to je da ti je sistem preopterećen procesim pa nema vremena da gnereiše proces za pozicioniranje miša- znalo se to desit
Nije nesta je do lasera
i meni se to desavalo, pa sam kupio mx-a
moje mishljenje je da mu nema spasa:(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.