Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

[RQ] Logo :)

750 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.03.2009. u 18:53

Treba mi logo za clan
ime : Domination Gaming
tag : dmnt'
Boje da budu tamnije,ako ne to onda narandžasto/bijelo nes tako...
Da malo gore ili u sredini stoji dmnt ali da nebude bas tako vec da bude kao neki znak,uglavnom da bude poseban logo na fol mystery ali ne kao njihovo vec samo u tom smislu.
Ako logo bude "poseban" znači pravo jak nije problem bice i 10 km kredita za koji dan dok nadopunim
Unaprijed hvala i pls da ne rade logoe početnici,jer mogu i ja al nebi bilo kvalitetno.

usput da pitam gdje mogu izraditi majice za clan ono da na ledjima pise ime clana i nick igraca ?? :$
Radim ......

- Pravim još

Post dobio aplauz od smokan

bice EDIT

evo je care

Post dobio šamar od uNderGOD

za te majce mozes uraditi u skenderiji doneses majce i oni ti urade a ako neces to mozes otic ima na grbavici pored zeljinog stadiona radnja "hasky" oni ti prave takve majce i oni imaju vec svoje majce  samo kazes kakve ces i sta da pise
Neki momci koji igraju igricu godinama, godinama i godinama i osvajaju turnire, turnire, turnire, lige, lige, kupove, kupove imaju u rukavu milijarde, bilijarde fragova, milione mecheva i sto sta jos nikad logo nisu zatrazili, nikad wall nisu zatrazili..

Ali neka se danas klan/ekipa pravi posle pravljenja logo-a, ipak je to najvaznije u igrici.
SWRALE je napisao/la:
za te majce mozes uraditi u skenderiji doneses majce i oni ti urade a ako neces to mozes otic ima na grbavici pored zeljinog stadiona radnja "hasky" oni ti prave takve majce i oni imaju vec svoje majce  samo kazes kakve ces i sta da pise
ty,a sad logoi :$
btw. wallex tesko da ces uraditi nesto "orginalno" tek si poceo raditi u photoshopu al et..
LOL, ev ja sam mu uradio 2 logo-a ali momku se nesvidja, aj bas da vidim sta ces to bolje dobiti, evo radova... al o ukusima se ne raspravlja naravno 

Post dobio aplauz od bushidO.

Imam dobru ideju ako je uradim bices super , pa et cekaj nekih 10 Minuta bice edit!

Evo uradio sam al opet nije to to sto sam htjeo evo jos cu malo pokusat pa kad uradim postavit cu !
Javi valja li ovo ista

Radim jos jedan al na drugi fazon

Evo sad crni fazon

coDe je napisao/la:
LOL, ev ja sam mu uradio 2 logo-a ali momku se nesvidja, aj bas da vidim sta ces to bolje dobiti, evo radova... al o ukusima se ne raspravlja naravno 

uradio sam i ja dosad 10000 logoa za njegov klan..al et misli dobit nesto nevidjeno..

evo zadnjeg..

getiN je napisao/la:
ty,a sad logoi :$
btw. wallex tesko da ces uraditi nesto "orginalno" tek si poceo raditi u photoshopu al et..
Evo ova slika je u JPG zato nije bas "lijepa" za gledat al ako ti se svidja taj znak (jer se meni svidja ) samo reci ako oces u PNG formatu ili u PSD... 

Rješenje
riddle je napisao/la:
http://rapidshare.com/files/205661149/dmnt.rar.html

Downloaduj
hvala brate svaka čast za logoe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.