Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

EPN Admin Bot ?

93 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.03.2009. u 12:57

Prije nekoliko minuta bio sam na epN skore mi bio 17:0 igram idem na kr admin ubije 3-4 i on zadje iza zida ja head kroz zid ... i hajd hajd igramo mi kaze ja citer i gleda me gleda i kaze neam poslije i ja idem na dugo lika cujem probusim ga i ban me 4ever ? Skor mi bio 21:0 il 22:0 ne znam . I tak tak na drugim serverima da li je ovo normaLno il se treba zalit EPN-u da mu skidaju admina :$ Pa i vi odlucite a igram na epn 4-5Godina .. Nije zbog spamma al et recite dal vas bannaju i to da se zalim Game Masteru da mu skida admina da poduzima nesta ... Sad ja da igram na iliji botovskom serveru ili na Logosoftu hajd nekako al epn mi je u dusi :) Sta da radim :P Najvaznije je da mi kazete da li vas bannaju i zasto .. zZ
nista neces postic ovom temom kume,danas moras igrat ispod prosijeka da te nebi banali i prozivali...
poz
Koji admin?

Ako vec igras tako dugo na serveru trebalo bi da te poznaju.

Da nisi stavio neki niđe veze nick, odnosno neki novi pa te nisu prepoznali?
steam?

btw. nisam na public uso ima . . ni ne sjecam se.. j**i to!

maxim, nisi shvatio!, kupi steam i igraj na steam serverima!

non steam jedino valja za deathmatcha, jer na publicu je***a djeca dobivaju admina, nemozes normalno runde odigrat!
uNbeatablee je napisao/la:
nista neces postic ovom temom kume,danas moras igrat ispod prosijeka da te nebi banali i prozivali...
poz:-*
ma znam to al dal je to glupo da ne mogu imat skor 20:0 ? Oni su fkt botovi njih treba da nekazem sta ... Prvo nek nauce igrat i koristit admina pa nek banaju a da izvinete debili jos imaju Plugin posebno za citere .. :$
_St3altH_ je napisao/la:
Koji admin?

Izviniti admini na ovoliko postova al sta cu ja ...

Bila su 3Admina sad ne znam koji je tacno al vidjet ce Game Master znam ga jos koristim konekciju kod brata EpN brat mi ga zna najbolji frend :$ Nije problem Gm Masteru uci u Local Game Information i vidjet al sta cu ja sad ne mogu uci na Epn nikako .

@ Rulf : Imam steam buraz al ima neki ****** Protocol ima evo skoro 5-6Mj. mislis da ja ne bi igrao preko steama na epN ?

EDIT : Stormx @ hahahaha : ) Ma nevrijedjam samo kazem da su veliki botovi .. znas kak sam se sad Iznervirao nisam cit ni jednom u zivotu upalio ne znam odakle ni da skinem ni da upalim oni mi pametuju nesta ..
elow je napisao/la:
ma znam to al dal je to glupo da ne mogu imat skor 20:0 ? Oni su fkt botovi njih treba da nekazem sta ... Prvo nek nauce igrat i koristit admina pa nek banaju a da izvinete debili jos imaju Plugin posebno za citere .. :$
Ne vrijedjaj botove !
ma ti si pr0

ja usao, bezze igram majke mi, zajeb se.. .mp3...
17 - 4
dodje njoofra, kaze meni: rl nick ?
ubijem lika - ban, kaze: zna on...

prije toga jedno mjesec nisam igrao nonsteama
usao tad, i poslije toga nikad vishe...
a citer igrao 2 mape za redom, niko nista...

idoli sve majke mi, nogama ih isaketat treba -_-
mene fatal banovao :S meni nick bio BIRA | teNt. , meni scor 17 2 ja izbusim lika , amx_ban teNt reason : onako :S ccc
banujete uhvatis ga i slomis ga ako nemas nista ili ode te lan igrati
zali se vodovodu :p
Epn ti je jednostavno retardiran server ne mozes tu igrat kad su admini (RETARDIRANI).Neznam zasto ne kupis steam pa mirne duse igras ...Sta ces izbusis lika ofirno na b odma ban hahhaha to je kad je rtd server.
_St3altH_ je napisao/la:
Koji admin?

potpisujem
ma sve ste vi hit0ni eno i onaj maloprije digo temu konta nesto ce postici a nece isto kao ni ti jbg ali tako je suti i igraj uzivaj a sve vas banuje neki misticni admin
igrao si napravio skor pa te on pratio a neznas koje ma daj ba sta ti je
LOL ,

Al bas lol , odjednom 3 online admina na epn , dok sam ja ulazio nije bio ni jedan admin. Bas cudno , valjda znas kad te neko banuje znas nick admina.

Nemoras imati cheat da dobijes ban , ko god psuje dobije ban.
Pa budi redovan na epn i igraj non stop da te uprate admini da si tu i onda te nece banovat npr ja mogu igrati i sa wh nebi me banovali nekad se i bog okine i opet me ne banuju moras postat vip da te ne banuju , al fkt ima retardiranih admina 3 4 mozda normalna sve ostalo retovi petovi :D
Sve je otislo u ku**c tako da kazemo
Ja sam kupio steam ljetos i samo picim steama i rahat sam,pucam gathera.. mixevi... opustanje.. a ne na nasim retardnim seerverima..
Sta cu ja na cs bih uletim... par killova i odma me onaj qwertz miquell kako vec banuje i kaze mi neces zaigrat na serveru,a prije toga sedmicu na kafi bili,kol'ko covjek nisko moze da spadne strasno... i sve mi se zgadi,nas balkanski mentalitet
I sta ces kad neko dijete dobije admina na bilo kojem serveru,njemu je uzitak banovat,samo nadji nekoga sa velikim skorom i banuj ga na 9999999999999 minuta... sto vise nije smijesno nego zalosno :/ .. i onda nek mi neko prica kako nasa cs scena napreduje rofl :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.