Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lag

95 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.03.2009. u 09:35

eh vako..jutros sam igro csa i sve bilo normala i onda mi samo lag skocio na 200 :S i nece da spadne nezz do cega je pls help
EDIT : 1 km kredita ko pomogne,adsl mi je konekcija,i nije samo na 1 serveru nego na svim
Mozda je do servera, mozda je do konekcije?! Ako imas hs zna se često desit da poraste ping ... ako imas amd dual core skini amd optimizer. I restartuj pc 9-)
yoyeTM87 je napisao/la:
Mozda je do servera, mozda je do konekcije?! Ako imas hs zna se često desit da poraste ping ... ako imas amd dual core skini amd optimizer. I restartuj pc 9-)
Jel mi mozes molim te reci kakve veze ima procesor sa lagom u cs..
Collab je napisao/la:
Ima veze... oni koji imaju amd znaju kako je! Bar znam ja kako je lagalo sve dok nisam skinuo amd optimizer ! Zato molim te nemoj me citirat , sve dok ne budeš siguran u nešta!
Collab je napisao/la:
Upravu je yoyee

Ja sam imao takav problem , igram igram odjednom ping 200 pa smiri i tako ...

Pa sam install to i rijesio ^^
hyperssoN je napisao/la:
Upravu je yoyee

Ja sam imao takav problem , igram igram odjednom ping 200 pa smiri i tako ...

Pa sam install to i rijesio ^^
Ma OK..nisam znao za to..eto sad znam..;)
yoyeTM87 je napisao/la:
Ima veze... oni koji imaju amd znaju kako je! Bar znam ja kako je lagalo sve dok nisam skinuo amd optimizer ! Zato molim te nemoj me citirat , sve dok ne budeš siguran u nešta!
AMD Sucks ljudi moji.Intel je prije godinu dana izdao 6jezgreni xeon ,dok je prije 6 dana izaso od AMD-a.Neznam sta vam bude pa uzmete amd :S

Taj lagg je najvjerovatnije zbog konekcije , jer i mene ovih dana net zeza :)
Do bihneta je. Nije do nas.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.