Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD4 "Server Disconnected" Problem

52 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 23:25

Poz,
da predjem odma na stvar.
Instalirao sam CoD4, instaliro patch 1.6, zatim 1.7, punkbuster i to. Udjem u igru krenem na bihnetov server nakon loadanja mape i svega, dodje mi do "Waiting for other players..." i kao da udje na server na sekundicu malu, i izbaci me sa porukom :Notice Server Disconnected . Eh, sad,
- Trazio na guglu, nasao sam neke odgovore, ali opet, ne radi
- Trazio na G.ba, ljudi imali takve probleme, nisam pronasao adekvatan odgovor
- Trazio na GA.com.ba, imali ljudi takve probleme, ali nema adekvatnog odgovora
- Instaliro i updejotovo PunkBuster
- Ugasio FireWall
- Promjenio 10 puta CD-Key
- Probavao vise puta uci na server, svaki put "Server Disconnected"
- Probam sad uci na Lol-ov server, sve normala udje odma, :S
Nista ne radi, neznam, jedino mi je preostalo da ovdje pitam. Idem ja dalje traziti i raspitivati se. Bodova neam da nekog nagradim. Nadam se da ce mi neko pomoci
Haj mi reci koji internet provajder koristis. Ako nije bihnet, ako je neki kablovski, moguce je da je banovan na bihnetu, pa radi toga ne mozes uci (:

prEy_ je napisao/la:
Haj mi reci koji internet provajder koristis. Ako nije bihnet, ako je neki kablovski, moguce je da je banovan na bihnetu, pa radi toga ne mozes uci (:

Koristim HS-Hkb net
Niko sa HS-om ne moze uci na bih net ... i meni je isto ;) tj. nije do tebe ... mozda probaj promjenit' key i updateovat pb al ja mislim da opet neces moci ...

Da si ukucao u trazi nasao bi .. ja mislim da je wertu istu temu dizao ..
Vato je napisao/la:
Niko sa HS-om ne moze uci na bih net ... i meni je isto ;) tj. nije do tebe ... mozda probaj promjenit' key i updateovat pb al ja mislim da opet neces moci ...

Da si ukucao u trazi nasao bi .. ja mislim da je wertu istu temu dizao ..
- moze bit da je to tj banovana ip adresa, a na bihnetu je banovano preko 100 keyeva
zoomzomm je napisao/la:
Koristim HS-Hkb net
Banovan provider... Nista dok neko ne restartuje servere, sto se rijetko desava. Kupi org key i sutaj na stranim, na tim serverima nema hajra igrat. GL
Ok, admini, tema moze lock, hvala svima koji su se podrudili

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.