Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wow prodaja

96 pregleda · 3 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 22:00

Ja i prijatelj imamo wow accounte na eu.Ne igramo vec duze vrijeme,pa smo odlucili prodati accove.Eh posto ovdje u Bih nemoguce prodati nesto tako,kontali smo prodati preko ebaya.Eh sad ako neko moze da mi objasni kako ide to.Znaci kako da se registrujem uopste na ebay?Da li moze to sa ovom debitnom karticom ? Koliko je to uopste sigurno preko ebaya?Da li me neko moze izlevatiti ? Oko cega trebam pazit prilikom prodaje?Molio bih da se jave samo oni koji su prodavali ili kupovali ovako nesto. Hvala unaprijed ;)
Sta ce ti ebay...imas G.Ba Kupoprodaju ...

sigurno ce se nac neki djecak od 9-10 godina i ponuditi jedno 500KM za vase accove..:S

Post dobio šamar od trapoo

E koliko ja znam, jedno vrijeme je bila zaledjena prodaja WoW accounta preko ebay-a, ali to je trajalo kratko.
Ja licno ne bih postavljao account na ebay, imas scammera na sve strane, a ni ebay nije vise toliko siguran kao sto je bio (to ne znaci da je bas LOW secured). Uglavnom, malo ko uspije iscammati preko ebay, al' ko ce znati, mozda bas tvoj account bude iscamman
Ja bih da sam na tvom mjestu trazio IRL (in real life) likove/use, da prodam account, solarni sistem placanja (pare na sunce) je uvijek bio najbolji i uvijek ce ostati.
Sretno s prodavanjem accounta.
daj msn na pm ,kupit cu ja 99%

posto cu ti pomoci ,aplauz bi trebao :p:$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.