Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fonts u PS cs4

79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 21:12

poz!

evo dosad se nisam bavio photoshopom i danas ga dl-am i nadjem nesto na youtube neki tut i odma napravim neki wall ... uglavnom ja bi neke fontove da ubacim u photoshop i nadjem jedan na netu ovajj http://www.dafont.com/unreal-tournament.font i skinem ga digne mi nesto sta ja znam sta uglavnom kako da ja to ubacim u ps ??? ja nisam se dosad igro s tim fontovima pa neam nista pojma xD pls help :r
ides u controle panel,nadjes folder fonts i tu kopiras navedeni font i upalis ps i nadjes font :D

evo ss :

@ andrOx : sto bezveze spamas ? :r

haj reci da nije,ova tema je trebala biti zakljucana cim je covjek reko to mi radi,ali neeee ti moras 10 min nako napisat svoj post !!! cccc
FireFix je napisao/la:
ides u controle panel,nadjes folder fonts i tu kopiras navedeni font i upalis ps i nadjes font :d

evo ss :

@ andrOx : sto bezveze spamas ? :r

haj reci da nije,ova tema je trebala biti zakljucana cim je covjek reko to mi radi,ali neeee ti moras 10 min nako napisat svoj post !!! cccc
e to mi radii :D
Local Disk C:/WINDOWS/Fonts i tu ubaci

@ Zasto me bezveze citiras?! Nije tvoj problem sto cu ja da dobijem samar samo da bi nabio taj JBN post admine ispravi me, ako grijesim.

Ode G.BA u PM ako ovako pojedinci nastave.

@FireFix: Ovo spam
andrOx je napisao/la:
Local Disk C:/WINDOWS/Fonts i tu ubaci :d

@ Zasto me bezveze citiras?! Nije tvoj problem sto cu ja da dobijem samar :( samo da bi nabio taj JBN post :( admine ispravi me, ako grijesim.

Ode G.BA u PM ako ovako pojedinci nastave.

@FireFix: Ovo spam???
Sad ces da dobijes samar...
Ako imaš XP ili neki stariji operativni sistem, kopiraj fontove u Control Panel / Fonts.

Ako pak imaš Vistu, jednostavno "Install font" :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.