Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

nasto prob poslije formata

75 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 11:57

Kao sto tema glasi sama od sebe kada sam format komp ( HDD ) sve su igre pocele stopati a i na networks nema mi local arene ....Kako da vratim local aranu i sta bi moglo biti pa igre stopaju sve sam drajvere vratijo koji su bili sve kako je bilo i prije al opet stopa bez obzira dali je starija ili novija igra na svim rezolucijama ?????? Do cega moze biti ....

Sva misljenja su dobro dosla.... ( Osim :
Grafa otisla, drajver ne valja)
A sto se tice grafe integrisana mi je ....
A i konf imate u mom profilu...tako da ne bude zabune...
Ne kaze se Local Arena nego Local Area..lol...

Jesi li instalirao directx ?

I naravno, drajveri za lan!

~ Računar se nemože formatirat.

Post dobio aplauz od xE0N

Za Lan znam da odes na postavke i da stavis i da ti prikaze i kad nije konektovano. Ak se ne varam.
Ak nije to - idi na Device Manager i provjeri jel ti enable-ano sve sto ti je potrebno.. od graficke do lan adaptera itd..

ak imas koji SS, ubaci..
sretno
Collab je napisao/la:
Ne kaze se Local Arena nego Local Area..lol...

aj bjezi odavde svega ti gloopane gloopi ....pogrijesio zna se na sta se odnosi i ne spamaj....Ak mozes pomozi ak ne idi u PM odavde
spY je napisao/la:
Jesi li instalirao directx ? :r

I naravno, drajveri za lan! :)

~ Računar se nemože formatirat. :-(
Drajvere sam install al istop opet kad idem new conn... napravim sve sto treba al nea local opet....

A i gore sam reko da sam install sve sto je bilo prije od drajvera programam itd.....????

A ev sad cu upload sliku sto se tice igre..SEC
" border="0">

znaci,
1. J**e te gramatika
2. Konfiguracija iz info-a? e j**o te je onaj na kvadrat sto ti je stastavio comp..
3. instaliraj directx, drajvere od maticne ploce, graf karte (mozda te i oni j**u..)

dam1r je napisao/la:
znaci,
1. J**e te gramatika
2. Konfiguracija iz info-a? e j**o te je onaj na kvadrat sto ti je stastavio comp..
3. instaliraj directx, drajvere od maticne ploce, graf karte (mozda te i oni j**u..)

A sve prije bilo i evo smanjio na min i opet stopa na igri....
Ne znam do cega je temperatura 52 C kad igram gta 4 neka na 60 ode....Gledam preko everseta...
skini nove drajvere za graf. kartu
i instaliraj service pack 2 ako imas sp1 ili ako imas sp3 obrisi ga pa instaliraj sp2..
dam1r je napisao/la:
skini nove drajvere za graf. kartu
i instaliraj service pack 2 ako imas sp1 ili ako imas sp3 obrisi ga pa instaliraj sp2..
si siguran da mi je do sp3 ...Ak nisi da djaba ne stavljam sp2 ... A prije formata mi je bio isto sp3 i sve je uredu bilo al sad ne znam sta se odjednom desilo.....??????:(:(
Sigurno je SP3 , jer je sa nekim plocama nekompatabilan.
Drugo je sto ima svoje drajere koji isto nisu kompotabilni....

Tako da stavis Obicno SP2 nebi bilo problema poslje instalacije drajvera.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.