Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pomoc oko instalacije hl guarda

95 pregleda · 4 odgovora · otvorena 28.02.2009. u 08:48

Moze li mi neko postaviti kako da instaliram hl guard I Cheat-Death na mom serveru jer su mi se ubedjivanja smucila .
Hvala unapred
POZDRAV.
cheating death vise nepostoji provjeri na unitedadmins.com

ev tut hl guard

http://www.gamers.ba/forum/1/55855/-tut-hl-guard-/
Ewo ti TUT

Ovo je anti-cheat sistem za Half-Life i Counter-Strike, sa slijedećim komponentama:
a. detektira aimbot
b. bloka u wallhack
c. prepozna alias
d. čini više cvar snažan
e. zabrana na ime (nick)
f. Steamban ugrađen sustav - za one s parom

1. Instalacija je u metamod plugins.ini, pa preuzimanje HL Guard rar KLik, unzipp ga, kopirati ga u HLDS \ cstrike \ addons i potom urediti ga na metamod plugins.ini:
Win32 addons / hlguard / DLL datoteke koje / hlguard_mm.dll. Također možete koristiti hlguard_mm_optimized.dll, ali to se koristi za novije sustave i poslužitelj mogu prestati raditi.
2. Sada morate izabrati između ponovljenih Zaustavljanjem pretražna poruke i jedinstvenih jedan, koji je, ako želite da se poruka, da je skeniranje gotovo, koji će se pojaviti nakon svakog skeniranja, ili tek nakon što je prvi scaniran. To ćete učiniti tako da imate pristup HLDS \ cstrike \ addons \ hlguard \ config gdje ste otvorili koristeći WordPad hlguard.cfg. Ovdje možete pogledati na liniji "Alias scanning completed mesage", gdje imate dvije opcije: "One time messages" i "Repeating messages". Za aktiviranje jedan od njih morate izbrisati "/ /" ispred njih.
3. Sada ste aktivirali hlguard izbornik
Da biste to učinili, prvo unesite HLDS \ cstrike \ addons \ hlguard \ Config, zatim otvorite hlg_menu.cfg koristeći WordPad. Potražite na hlg_menupassword "" line je unijeti zaporku između "(ex: hlg_menupassword" meseriasu ";). Spremi i zatvori. Ako je poslužitelj je pokrenut, ponovo ili promijeniti th karti. Odmah ući u igru u konzolu hlg_menu meseriasu (bez "" i meseriasu je lozinka od hlg_menu.cfg). Meni će biti prikazani na ekranu.

HF :D

i ew ti link da ga skines http://www.tutorialecstrike.com/download/hlg_1_8.rar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.