Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Timbaland

153 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.02.2009. u 20:06

Treba mi pjesma jedna zao mi je al neam bodowa.pjesma se zove.

Francisko & timbaland & Keri H remix Way i are poz

EDIT: neka mi dadne link download
prvo i osnovno, PROCITAJ PRAVILA !

www.youtube.com

ukucas ima milion videa :S

onda www.keepvid.com

skines mp4 konvertujes i to je to

btw: podforum
...pa skontaj malo, mora vam se sve nacrtat kako sta gdje :S
trazi, imam tutorijala kako da dl-oadujes sa youtube itd.. google? hmm nisi ni trazio ..
4myR je napisao/la:
prvo i osnovno, PROCITAJ PRAVILA !

www.youtube.com

ukucas ima milion videa :s

onda www.keepvid.com

skines mp4 konvertujes i to je to

btw: podforum :r
...pa skontaj malo, mora vam se sve nacrtat kako sta gdje :s
trazi, imam tutorijala kako da dl-oadujes sa youtube itd.. google? hmm nisi ni trazio :r..
pa neznam objasni mi idolu
imas google ukucas Francisko & timbaland & Keri H remix Way i are download ako nemozas tako nac imas uvjek frostwire , limewire i ostale p2p programe koje downloadujes ukucas imen pjesme i nadjeti :D:D:D
kajot je napisao/la:
imas google ukucas Francisko & timbaland & Keri H remix Way i are download ako nemozas tako nac imas uvjek frostwire , limewire i ostale p2p programe koje downloadujes ukucas imen pjesme i nadjeti :d:d:d
Nema pa mogao si naci al nemozes naci jer neznas :D ajdoL :(
dao mi je owaj SAMIREEE link preko msn :D lock temu9-)
1.Treba banovat pa da se fino naucis pameti. Ljudi ti pomazu a ti seres po svakom. imas fino google pa trazi. Odes na youtube nades pjesmu uzmes link pjesme onda si fino skines program DVD videosoft Free Studio ili jednostavno skines neki program koji konvertira youtube u mp3 format i to je to.

2.Instaliras si lime wire, bearshare ili neki treci program sa kojim ces da skines.

3. nemoj pametovat da nema na google ja naso a samo sam napiso Francisko & timbaland & Keri H remix download

RizlaaaaA je napisao/la:
1.Treba banovat pa da se fino naucis pameti. Ljudi ti pomazu a ti seres po svakom. imas fino google pa trazi. Odes na youtube nades pjesmu uzmes link pjesme onda si fino skines program DVD videosoft Free Studio ili jednostavno skines neki program koji konvertira youtube u mp3 format i to je to.

2.Instaliras si lime wire, bearshare ili neki treci program sa kojim ces da skines.

3. nemoj pametovat da nema na google ja naso:r:r a samo sam napiso Francisko & timbaland & Keri H remix download

push mi ga sine .. nema
samo sec bit ce edit bgm

EDIT ::

http://rapidshare.com/files/203311324/Timbaland_-_The_way_I_are.mp3.html

wako posto mi je holje reko da je zabranjeno rapidshare link ewo wako

http://www.mp3000.net/download/mp3/344519/timbaland-the-way-i-are-mp3.php

sry admini ali ovaj je malo poglup !!!!!

podforum : counter-strike
dsN je napisao/la:
push mi ga sine .. nema
srami se buraz...samo tako :( et zasto nas nema nigdje...nogomet, politika, gamers...ccc
neka te je sram. Ja sad upiso fino na google, dobio 14562 rezultata. A tebi neminovno sljedi BaN...et samo tako :@
dsN je napisao/la:
push mi ga sine .. nema
sram te bilo pa tebe treba na igman u zatvor !!!!

rizlaaa ti oce opomoci a ti neki mangup pa push ga sine cccc
Limewire or Bearshare or http://www.aeromp3.com/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.