Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ponovo BUG!!!

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.11.2005. u 21:23

neki se bug desi umjesto sada da imam 820 ili tako nesto bodova ja imam 183 ne znam sta se desava to mi je rekao i night_life i njemu se desilo ali meni 2-3 puta
OVO JE SAMO ZA ADMINE NEKA DRUGI I NE CITAJU
POZZ.
Ako je samo za admine sastavi fino mail i posalji na :

[email uklonjen] ili posalji PP nekom od admina,a ne djabe forum opterećivat
Schulz je napisao/la:
Ako je samo za admine sastavi fino mail i posalji na :

[email uklonjen] ili posalji PP nekom od admina,a ne djabe forum opterećivat

ne moze meni nesto ima neki eror slao sam ja
ne bi dzabe postavljo vako tupu TEMU

i slao sam poruku bU 3 puta ali nista nije bilo

Zadnji edit: 22.11.05 u 15:33:24

Eto schulz zasto si citao temu a kamoli odgovorio na nju .... ja bi te sad banovao

lol citiram " Ovo je samo za admine , neka drugi i ne citaju" .... pa valjda je logicno ako otvorim temu da cu i procitati text ....

@ schulz .. odgovor na tvoj post ----> Kad posalje PM ili se upise u GB ne dobija 1 bod , ali kad otvori temu dobija
Jesi li citao obavjesti koje si dobivao od admina? Imas gore pored svog avatara, pise "Poruke" idi i procitaj najnovije obavijesti ako nisi vec.
Veci inbox za poruke.Kupovinom ove opcije,u vas ce inbox moci stati 40 poruka.
15 bodova ! Bolje bi bilo da se ovaj bug ispravi opet imam 20 !
meni se slicna stvar desila

imao sam oko 670 bodova i nekom sam pomogao , on je davao 40 bodova kao nagradu , i nakon toga sam se log out dosao sutra i vidio da imam 24 boda

bodovi mi uopste netrebaju samo govorim da postoji bug

poz
pogledat cu to uskoro do cega je ...
ma znam na mom profilu pise dobio 225 bodova a kada otvoris dobio vise od 1000 sada bi trebalo da imam tako nesto slicno pa ne znam sta se desava

NPR: juce mozda sam pomogao onom n0th1nG i tada sam imao 232 boda i on mi dao 60 a meni umjesto da se poveca meni se smanjilo na 94.

isto tako i sa night_life dao mi 100 a meni se smanjilo
ma znam na mom profilu pise dobio 225 bodova a kada otvoris dobio vise od 1000 sada bi trebalo da imam tako nesto slicno pa ne znam sta se desava

NPR: juce mozda sam pomogao onom n0th1nG i tada sam imao 232 boda i on mi dao 60 a meni umjesto da se poveca meni se smanjilo na 94.

e`enthz je napisao/la:

ovako imam takodje pritužbu..
onako leticmicno sam preletio temu a ne znam da li se o tome radim a mislim da je to

sto se tice buga pomoci !

pomogao sam sh0cku .. u tom trenutku sam imao 510 bodova .. kada mi je priznao pomoc pao sam na 210 bodova. .

druga pomoc nesto u vezi ogame .. u tom trenutku sam imao 210 bodova .. kada mi je priznao pomoc pao sam na 160 bodova ...
ne znam koji je bug ali znam da sam ostecen za 330 bodova ! zelio bih da se to sto prije rijesi jer se bezze gube bodovi .. sa 510 na 160 to je stvarno bad !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.