Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

flushpaket

170 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.02.2009. u 11:58

Imam velikih problema pa sam odlucio pitat vas gamerse... Naime imam problem sa cl_flushentitypacket (neznam jesam li dobro napiso), rateovi su mi max znaci... prije mi se to nije dogadjalo paket:

Download: 3072 kbps
Upload: 384 kbps

I sto je najgore to mi se dogodi kada mi je najpotrebnije (defat c4, necujem nekada zvuk kada se plata c4 i kada "Cijuče c4" i u raznim situacijama kad mi izleti lik)

Moje pitanje je kako to rijesiti?

Nemojte mi samo govoriti da antivirusom pregledam ima li spywarea ili ostalih virusa jer komp je Svjeze Formatiran(nijedan program se ne izvrsava u pozadini).

brate nema to veze jacina konekcije slab ti je signal i to moras nazvati njih da ti poprave jer se to javlja kad konekcija nije uredu !!!

bar ja tako misljam :$
lQr1 je napisao/la:
brate nema to veze jacina konekcije slab ti je signal i to moras nazvati njih da ti poprave jer se to javlja kad konekcija nije uredu !!!

bar ja tako misljam :$
Signal je dobar, konekcija ne puca.
vjerojatno imas Pincom WIC wireless..tu se nema sta popravit,to je bezicni internet i tako ti je u svakoga,ponekad naleti dobar signal da ne skace ping al ako oces da ti ne gubi pakete uzmi ADSL!
NeCfranj0 je napisao/la:
vjerojatno imas Pincom WIC wireless..tu se nema sta popravit,to je bezicni internet i tako ti je u svakoga,ponekad naleti dobar signal da ne skace ping al ako oces da ti ne gubi pakete uzmi ADSL!
Ma Monet je bola
8L7_ je napisao/la:
Ma Monet je bola
e jbg! zovi nek prave nesto
8L7_ je napisao/la:
Ma Monet je bola
jel to samo na jednom serv ili na svakom

skini moj config pa probaj
Do konekcije ti je , imao sam isti problem . Sigurno su neki radovi .
8L7_ je napisao/la:
Ma Monet je bola
nije do konekccije nego do cs ... skini cs s balt games .. i patch v 21 .. i radit ce ti ali izbrsi iz control panela pa onda u program files
WindowsXp je napisao/la:
nije do konekccije nego do cs ... skini cs s balt games .. i patch v 21 .. i radit ce ti ali izbrsi iz control panela pa onda u program files
u pitanju je Steam Cs!
Rateovi su krivo namjesteni.Takoder,kad igras CS,izgasi sve programe u pozadini kao MSN,xFire..
I ako imas vise od jednog racunala u mrezi,na drugima,iskljuci programe poput P2P Sharing-uTorrent/Torrent Klijentove.
nepogleda odakle si al predpostavljam ako si iz mostara to je do moneta ako si na tome provaideru jer ja jesam...i to se desava samo sto mene zna izbaciti skroz iz cs
_InfinitY je napisao/la:
Rateovi su krivo namjesteni.Takoder,kad igras CS,izgasi sve programe u pozadini kao MSN,xFire..
I ako imas vise od jednog racunala u mrezi,na drugima,iskljuci programe poput P2P Sharing-uTorrent/Torrent Klijentove.
Kad vidim vake retarde dodje mi da se upucam... jesam reko da je "Svjeze Formatiran" a podrazumjeva se da nijedan program se ni izvrsava u pozadini!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.