Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zarada me2everyone

90 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.02.2009. u 12:12

Bok ljudi, vidim da nema o tema o ovome, jel imate kakva misljenja o tom nacinu zarade, vjerujete u to?? ja sam se regovao pa da vidim nista me ne kosta 10 sec svog vremena izdvojiti...

nisam nasao na net-u nikakve negativne komentare u vezi te ideje, znachi radi se sajt nesto tipa facebook i google i za svaku regastriaciju se dobije 250 dionica a za dovodenje nekog frenda se dobije jos 500 dionica, zamislite da vam je netko dao prije par godina dionice googla na pocetku tek razvoja ili facebooka...

Mislim ovo mozhe biti patka, sada jedna dionica vrijedi 0.001 funtu a za 2012 se predvida da ce vrijediti 0.58 funta, znaci za 1000 dionica dobivate 2300 maraka, vrijedi probati iskreno drzim fige da to uspije...

Znachi link je: www.me2everyone.com

Ako se zelite regati preko mene: www.me2everyone.com/163786

Zanimaju me vashi komentari prije svega i iskustva a ne reganje preko mene da se razumijemo i molim temu u zanimiljive da diskutiramo o tome

unaprijed hvala, pusa svima...
Haveru, sve je to isto sranje, samo drugo pakovanje

Post dobio aplauz od LavShinoda

gle, i ja sam skeptican ali je**s 10 sekundi za registarciju, sta znas...mozda se isplati nekad :|
Brate ne vjerujem u ove gluposti kao zarada preko neta itd. , mislim da od toga nema nista i necu da bezveze gubim vrijeme na registrovanje na takve stranice itd.

Pozz
hos da zaradis 200 marka ?

dodji kod mene na vikendicu iskopaj 1000 rupa za pitomog kestena !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.