Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Recycle Bin

240 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.02.2009. u 18:51

nekako sam izbriso Recycle Bin(kantu) na Windows Visti.I ja sam naso kantu i stavio na desktop, ali to je samo shorcut(uvijek mi pokazuje da je puna).kako da vratim (pravu) kantu?

Hvala
desni klik perfonanse ono zadnje i onda ides change icon desktop i stavi kantu i ok

ili pise show desktop icons tako nesh .. s ljeve strane
Da nisi ti clean destkop ?  
Onda je piokusaj naci negdje na Start i programs bla bla ..

Maybe ?
Omg ... 100000 tema o toj Kanturini jbt ....

Trazi malo 
da onaj ti je prvi reko na visti gluposti kantu izbrises mah vista srnje sminkersko necu je vise nikad instalirat bio sam je izbriso danas
Ma potražiš je na Startu i kad je nađeš desni klik na nju i Show on Desktop, i rješavaj se Viste ništa nevalja, Vienna je zakon, samo još da izađe full...
SuperNova19 je napisao/la:
da onaj ti je prvi reko na visti gluposti kantu izbrises mah vista srnje sminkersko necu je vise nikad instalirat bio sam je izbriso danas
buncas 

Vista ftw 
koliko znam i mislim da na Visti na STARTU nema kante da se nadje..
probaj desni klik pored starta i propertis /Start Menu i ima na tome Customize (ovako nesh pishe) imas tu da postavis 99%
pogledaj ne gubis nistha,ili ako ne moze probaj System Restore 2-3 dana prije toga..:)
Idi ne desktopt pa desni klik i idi na personalize onda imas sa lijeve strane ti pise chanage desktop icon tu klikni onda samo kliknes na recycle bin pa OK i tvoja knata ce biti na deskroptu :D:):P;):o8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.