Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hattrick

55 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.02.2009. u 17:19

e ovako..........može neko da mi uradi hattrick grb................klub se zove SUC Ulcinj(tek ću da ga napravim)..........ako mi neko može da uradi grb volio bih da bude crveno-zlatne boje...................unapred hvala:D:D:D
_StoRm je napisao/la:
Sta vam je hattrick ?
i mene zanima
de malo bolje objasni xD
1axE je napisao/la:
i mene zanima :d
de malo bolje objasni xD
hattrick je online nogometna igra (menadžerština) u kojoj svaki igrač ima svoj klub, sa njim pravi taktiku, prodaje i kupuje igrače, igra utakmice u pravom vremenu i sl.

donosno,

Hattrick je izvorna online nogometna menadžerska igra, te je besplatna. Ovdje možete kreirati vlastiti klub, stvoriti momčad svojih snova i natjecati se sa stotinama tisuća drugih korisnika iz čitavog svijeta.

Napraviću ti ja ako budem imao vremena :D

BTW Moraš imati supporter za tu opciju ubacivanja grbova, gledanja lica igrača i slične gluposti :|
Ma HT je cudo..ja sam ti clan LOGO Federacije i nekada sam kreirao i za raju na forumu nasem na HT-u..Mogu da ti uradim half PRO logo jer sam veoma dobar u tome.ali nista nije dzabe brate... :D
imas tamo na forumu ljude koji imaju svoju grupu i koji radi grbove po zamolbi,zamoli ih posalji im PM i odradit ce ti to jer se u to razumiju
RedCarp je napisao/la:
Ma HT je cudo..ja sam ti clan LOGO Federacije i nekada sam kreirao i za raju na forumu nasem na HT-u..Mogu da ti uradim half PRO logo jer sam veoma dobar u tome.ali nista nije dzabe brate... :d
Da ali ne možeš praviti grbove niti ubacivati grbove bez Supportera?
Iduci put kad ovakvu temu otvoris imas ban

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.