Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vista 5.1

142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.02.2009. u 09:33

Eh ovako imam jedan problem , neradi mi zvuk 5.1 na visti dok je na xpu sve normalno radio sad sam preso na vistu ,znaci nigdje ni u igri ni na music programima svugdje 2.1 zvuk ,
a kad vamo ono odem test 5.1 ono radi svaki zvucnik otpjeva onaj sound za test :D,
Ko zna mozel pomoc :D hvala unaprijed
imam ove drivere realtek , eno tamo kad odem test zvucnike svaki zvucnik prode test :
SuperNova19 je napisao/la:
imam ove drivere realtek , eno tamo kad odem test zvucnike svaki zvucnik prode test :
Skini k-lite mega codec pack najnoviju verziju
SuperNova19 je napisao/la:
Mislim da je belaj u tome da zvuk u svakoj zasebnoj aplikaciji nije postavljen na 5.1 sorround. Mislim tako zamisljam citav problem.
Ak ti vec prodju taj test - (znam o kojem se radi) - onda znaci da nema problema za konekcijom/ni drajverima / ni slotovima -zvucnom. Tak da se vjerovatno radi o individualnim aplikacijama.

Npr. mozel izgledat nes kao ovo?

I slicni meniji..
probaj i sretno.

Da izgleda da je to problem bio nastimo sam na 5.1 u medal of honoru radi ali npr nastimam u gom playeru i necita divx 5.1 dok je na xpu normalno radilo
Rjeseno vratio na xp i cao ha ya nemam se ja vremena zezat sa tim :D , hvala stoste pokusali pomoc
auuu brate kakve sam ja probleme imao sa tim driverima tj. sa vistom.
imam p5k plocu al nisam imao front panel, pa sam i to morao nabaviti da ne moram svaki put u zvucnike plug in out sluse...

a probaj te utaknut kako treba jackove ponovo posto rear panel se ne moze stimat da ono pita sta je sta, pa probaj test uradit :D vista je malo sux sto se tice ovoga izgleda ne vole realtek :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.