pomoć . zapeo sam u nekoj okrugloj sobi gdije imam dvije podloge na koje moram stati da bi mi se otvorila kapije i imam jedno tijelo da stavim na podlogu a na drugo stanem i kapija se otvori ali kada krenem nemogu stići kapija se zatvori
Diskusija
U kanti
god war II
48 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.02.2009. u 09:08
http://faqs.ign.com/articles/772/772645p1.html
Vidi isto u related searchu - mozda pomogne.. pise..
Ban ti nije daleko il tak nes.
Vidi isto u related searchu - mozda pomogne.. pise..
Ban ti nije daleko il tak nes.
uradi ces sljedece uzmi tjelo i stavi ga tamo u onu vodu i ono ce ti proci sa druge strane postavi ga tamo i onda ti stani na ovaj vamo sto gleda na kapiju i kapija ce ti se otvoriti i moci ces brzo proci ali kad stavis tjelo u vodu odma idi tamo i cekaj da prode nadam se da sam pomogao
@yuber mogao si editovati post a ne citirati
al eto objasnio ti je ljepse od mene

god of war se igrica zove...
daj mi samo ime nivoa, preso sam gow milju puta..
daj mi samo ime nivoa, preso sam gow milju puta..
ArneT je napisao/la:
uradi ces sljedece uzmi tjelo i stavi ga tamo u onu vodu i ono ce ti proci sa druge strane postavi ga tamo i onda ti stani na ovaj vamo sto gleda na kapiju i kapija ce ti se otvoriti i moci ces brzo proci ali kad stavis tjelo u vodu odma idi tamo i cekaj da prode nadam se da sam pomogao

(Iako se radi o spamerskoj / nedopustenoj temi al nek ti bude).
[Sjetio sam se - jer sam presao igru.]
Imas kruzni kanal. Uzmi tijelo i ubaci ga na onu stranu gdje ima rupa u kanalu - da moze proteci i izaci na drugoj strani. Vec na drugoj strani ces ga moci iznijeti na suho i staviti na 'prekidac' koji ce ti otvoriti vrata. Samo prodi. Nece ti nista.
Uzivaj.
ArneT je napisao/la:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.