Diskusija
U kanti
Problem ?
129 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.02.2009. u 21:26
ev vacko to ti nije nikakav problem to ti je namjesteno u FTP-u tako naci ti si admin i sve ti se ponavlja dva puta a njima je to noramalno samo vama adminima je to po 2 puta to ti se lahko iskljuci al moj savjet neka ti toga posto nekad nestignes procitati zato sada imas 2 puta to
xXxAdOo je napisao/la:
ev vacko to ti nije nikakav problem to ti je namjesteno u FTP-u tako naci ti si admin i sve ti se ponavlja dva puta a njima je to noramalno samo vama adminima je to po 2 puta to ti se lahko iskljuci al moj savjet neka ti toga posto nekad nestignes procitati zato sada imas 2 puta to
Joj nebitno je to sve
mene je admin prevario , umjesto 7 dana da budem banovan bio sam ba 3 sedmice najvise ... Ma koga to briga
Svaka ti cast admina prevario si me muski ... Al sjebo sam se sad kad sam otvorio vidim udje mi u profil drama svaka cast
respect
mene je admin prevario , umjesto 7 dana da budem banovan bio sam ba 3 sedmice najvise ... Ma koga to briga
Svaka ti cast admina prevario si me muski ... Al sjebo sam se sad kad sam otvorio vidim udje mi u profil drama svaka cast
respect
socA je napisao/la:
Nije već je to neki plugin udji u plugins.ini i vidi sve koje imaš plugine i skontaj koji bi mogao biti,ja sam to davno imao glupo je :-X

Evo plugini koji su :
; Custom - Add 3rd party plugins here
amx_restartround.amxx
admin_spec_esp.amxx
soccerjam.amxx
hpk-180-kick.amxx
amx_super.amxx
amx_super_nospeed.amxx
ptb.amxx
se.amxx
show_ip.amxx
std_admin_color_chat.amxx
amx_ejl_adminchat.amxx
admins_manager.amxx
Al nije do njih 100 % ...jer se nekad ne pojavljuje a nekad non stop

AnoNimaN je napisao/la:
Joj nebitno je to sve
respect
respect

A buraz bolje da ostavis to sto pise 2 puta,nekad se i isplati da pise,jer nekad bude frka neces stici da procitas ono sto ti napisu ,pa dok spustis konzolu dok nadjes igraci se ljute i to previshe(znam po sebi
ostavi ili vrati na normalu,kako hoces tvoj izbor
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.