Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

kako da snimim sto sam ja igrao

77 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.02.2009. u 12:32

ZZ gamersi tema je bila al ja nemogu da nadjem kako da snimim sebe kako igram pa da mogu pregledat:(
otvoris konzolu
kucas record i ime
npr. record demo kad želiš da završi kucaj stop
skines sa www.google.ba sk player program
i preko njega otvoris i gledas demo.
gl

edit : Ako želiš praviti movie javi se meni mogu ti objasniti a mogu ti i ja uraditi jer sam sve bolji i bolji u sony vegasu
Fraps idiote !
Otvoris konzolu i upises

Record "ime koje ces"

I onda kad oces da zavrsis snimanje kucas stop

i onda kucas u konzolu viewdemo "i ime demoa"
fraps

jest da kad snimis, zauzima puno, al u windows movie makeru konvertas u mpeg ( valjda je ovako ) i bude ti manje

poz
a moze li meni neko da kaze kako funkcionise ovaj SK player? skinuo sam ga a nemogu da pokrenem video u njemu to jeste demo npr sk vs fnatic itd?
UnrealLima je napisao/la:
a moze li meni neko da kaze kako funkcionise ovaj SK player? skinuo sam ga a nemogu da pokrenem video u njemu to jeste demo npr sk vs fnatic itd?
Ovako udjes u SK player,ima gore Browse kliknes to nadjes demo koji želiš pokrenuti,zatim i dole ima Browse to klikneš i izabereš ikonu cs znaci da tu pokrene.
GL
socA je napisao/la:
Ovako udjes u SK player,ima gore Browse kliknes to nadjes demo koji želiš pokrenuti,zatim i dole ima Browse to klikneš i izabereš ikonu cs znaci da tu pokrene.
GL :)
hvala br0
torQ7u je napisao/la:
Fraps idiote !
frapsom da snima i da nemoze normala igrat tj laga .

Idi preko konzole kucaj

Record "upaljac" i onda kad snimis idi poslije playdemo upaljac" i kad budes gledo ovoris fpraps i onda snimas i napravis Movie i skinit ce ti to gdje ti je i fraps instaliran !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.