Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

myst V- end of agea

257 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.11.2005. u 20:35

slusajte..imam problem...
nabavio sam sebi ovaj novi myst..to je avantura za one koji ne znaju...
i sad...sve ja uradim, instaliram po postupku, i sad kad ihocu da pokrenem...NECE..neg pise samo:
A REQUIRED SECURITY MODULE CAN NOT BE ACTIVATED. THIS PROGRAM CAN NOT BE EXECUTED.
znam ja da to ima veze sa onim securom7 i te stvari,al ja sve uradim kako treba..iskoristim antiblaxx i opet nece...znal ko od vas kako ovo ide
ovo se rijetko dogadja ...da tema stoji na gamers.ba okoo 2h a da niko nije odgovorio,fuj...hajteljudi malo vrcnite se..
cak ni jedan spammer nije se javio...
woooow....
               DnB je napisao/la:
uvjek ima kretena kao sto si ti

to bas nije bilo potrebno...
spam na praznoo..
;P
debil si!!
Ako nisi dobio odgovor il niko ne zna il im nije jasno. Meni je jasno ali i ja ne znam kako da ti pomognem, jedino ti preporucujem da probas nac neki drugi crack il da ponovo procitas readme il tako nesto.

Nadam se da ces se snac
               Zer0_CooL je napisao/la:
Ako nisi dobio odgovor il niko ne zna il im nije jasno. Meni je jasno ali i ja ne znam kako da ti pomognem, jedino ti preporucujem da probas nac neki drugi crack il da ponovo procitas readme il tako nesto.

Nadam se da ces se snac

ee care...znam da ti uvjek hoces pomoci..
zato hvala...a to sa crack ne ide jer je ovo ovaj protokol za zakljucavanje,onaj postupak...
et..hvala ipak..
ak ista cujes javi mi..bilo kako..msn..post...

peace out
Ja sam uzeo 3(!!!) Mysta 5 eoa i nijedan mi nije radio...zasto...zato sto ni pijaca nije sto je nekad bila

Na svakom Mystu ista greska!!!
Pokusali ljudi da snime myst prelo imagea za alcoholl a nijedan ne radi!!!!!!!!!!!!!

I tako ja ostadoh uskracen za jednu od najboljih avantura...smrc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.