Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLGuard / RealLite Pitanja !

92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.02.2009. u 20:05

Pošto planiram da instaliram ovaj software/plugin na svoj server interesuje me par stvari ...

Zašto ne radi oficijelna stranica ?

Koja je posljednja verzija ?

Dali podržava Counter-Strike 1.6 Non Steam Servere ?

Kakva je razlika između RealLite HLGuarda i HLGuarda , da li su to zasebni pluginovi ili imaju neke veze ...

Editovati ću ukoliko mi padne na pamet još koje pitanjce

Hvala unaprijed , hariS.

EDIT : Zaboravih reći , komentari koji nemaju nikakve veze s mojim pitanje , da se pošamaraju
hare de me unblock na msn pa me pitaj sta oces -.- sta ti treba znas da znam sve oko cs to ti je isto samo hl guard realate ono kad udes pise pravila da potvrdis a hl guard ne pise ..

posljedna verzija je 2.6
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
hare de me unblock na msn pa me pitaj sta oces -.- sta ti treba znas da znam sve oko cs to ti je isto samo hl guard realate ono kad udes pise pravila da potvrdis a hl guard ne pise ..

posljedna verzija je 2.6
Pa nije u tome razlika , vjerovatno taj Lite edition koristi neku funkciju koja zahtjeva pretragu računara , pa moraš odobriti pristup , a razlika je vjerovatno u nekoj detekciji i sl.
Eh ovako
Nemoj install realite hlg jer izbacuje raju (ono channel offlowed) tako nesto

Razlika je u tome sto kada neko upali badboy sta god da ga odma banuje , ugl slican je hack hunteru samo sto nije retardiran toliko kao sto je hackhunter.

little je napisao/la:
Eh ovako
Nemoj install realite hlg jer izbacuje raju (ono channel offlowed) tako nesto

Razlika je u tome sto kada neko upali badboy sta god da ga odma banuje , ugl slican je hack hunteru samo sto nije retardiran toliko kao sto je hackhunter.

Ne mora značiti da reallite izaziva taj eror , vjerujem da je to do server uopšte ...

Imalo pomoći ?
_HariS_ je napisao/la:
Ne mora značiti da reallite izaziva taj eror , vjerujem da je to do server uopšte ...

Imalo pomoći ?
Niiej do servera znam da je i na killnetu izbcivao bio , i ja kada sam dizao server na lanu sam to stavljao i izbacivalo je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.