Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

k800 problem!

137 pregleda · 5 odgovora · otvorena 19.02.2009. u 22:52

Prije svega se izvinjavam na 2 današnjoj temi. Nadam se da je ok što sam izabrao cafe shop (dio foruma) jer nema ni jedan predodredjen za mobitele i slične stvari...

Prije svega , imam problem kad pokrenem bilo koju igru il neki program na mobitelu. Izbaci mi onaj eror "Operation failed". Da googlao sam i koristio opciju "traži" i večina ih je preporučila format. Formatirao sam mob , ali ostao je problem isti. Zaista želim derat soccera sa jaranima u školi , pa eto ako može neko da preporuči nešta?!

Također bi zamolio ako neko zna kako da prebacim napr skinem neki sad clip sa youtuba , kako da ga stavim u odredjeni format pa da mogu preko mog k800-a gledat:)

Et , zamolio bi bez spamma, takodjer admine molim te nemoj brisat temu dok mi neko ne pomogne !
ovo za igre ti neznam a za video ja ti sa youtubea to dl-am pomocu DL helpera i posto mi mob podrzava 3gp i imam tvc (total video converter) i samo prebacim u 3gp format i pomocu usb-a na mob i gledam
Hmm znam samo za youtube

Skini program Youtube4U

Za REGISTRACIJU mi se javi na pm

Trebas izabrati 3gp format evo slike

skini softver za k800i i promjeni ga, ako ne nadjes dacu ti ja link.
Mobitelji pordžavaju 3gp i mp4 (valjda) format video klipova, sve što trebaš je kada skidaš video promijeniti mu format ili ga kasnije mijenjati uz pomoć programa za to (biće edit).
napravio sam ovo za videe, ty al idalje ovaj problem sa igrama i programima :@

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.