Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Cijena preko carine?

119 pregleda · 4 odgovora · otvorena 19.02.2009. u 20:55

1. Izvinjavam se ako sam pogrijesio podforum.
2. Zanima me koliko bih platio otprilike poreza il carine cega vec ako bi narucio podlogu SS qck mini iz Slovenije (preko neta) koja kosta 9 eura ili koliko bi me to sve na kraju kostalo xD.
Ty unaprijed.
Nema tu preko carine.

Ne hoda ciko sa podlogom i placa carine na granicama.

Kada vec narucis na netu -kada je placao dodati ce ti cijenu dostavke. I to je to.
Pa to jedino to onda znas - pise ti dostava. Al ne bi trebalo previse. Nije Slovenija preko svijeta.
Nekupujes Avion ... kupujes podlogu .. cuj carina .. nema toga !

kolko pise , toliko i platis ! :)
Yuber je napisao/la:
Nema tu preko carine.

Ne hoda ciko sa podlogom i placa carine na granicama.

Kada vec narucis na netu -kada je placao dodati ce ti cijenu dostavke. I to je to.
Pa to jedino to onda znas - pise ti dostava. Al ne bi trebalo previse. Nije Slovenija preko svijeta.
Mah na to sam najvise i mislio dostavku xD nisam znao kako da se izrazim u svakom slucaju hvala!
Ne znam zasto se izvaljujete kad se na sve novo (Ako je veca vrijednost-i staro) sto dodje iz inostranstva mora platiti carina!

Neki dan sam govorio kako je meni dosla podloga Razer MANTIS iz Njemacke, 13,99 € + 10€ troškovi prevoza,. Međutim, kad je paket stigao račun je bio dosta veći 68 €

Ne narucuj nista, jedino ako ces vecu kolicinu necega, a ovako jedino mozes biti donji

Uzivaj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.