Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

koja igrica??

140 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.02.2009. u 12:14

znaci zelim da kada izadu od ovih igara kupim neku de mi preporucite koju
Svaka od ovih igara će biti super propala (osim možda RE 5), kao što znam little big planet je izašao, a Resident Evil neće imati podršku za PC, This is Vegas će se furati na GTA IV (zbog toga će i propasti), a ova 50 cent igra će biti propalititet (hint: buletproof)
big_daddy je napisao/la:
Svaka od ovih igara će biti super propala (osim možda RE 5), kao što znam little big planet je izašao, a Resident Evil neće imati podršku za PC, This is Vegas će se furati na GTA IV (zbog toga će i propasti), a ova 50 cent igra će biti propalititet (hint: buletproof)
Pa zato sto ovo nisu neke zvucne igre osim Resident Evila, ma da je i on shit zato sto je emuliran sa PS-a. A sve sa 50 centom je propast
Kupi covjece neku od najavljenih hitova.
big_daddy je napisao/la:
re 5 ce imati podrsku za pc vec 50 cent blood on the sand nece this is vegas je dobra ali tacno si rekao da ce se furati na gta IV al nece propast

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.