Evo posto je ona liga bila sve odjednom odlucili smo otvorit nove prijave koje ce primit 32 teama u ligu. znaci sistem ce bit promjenjen i sve ostalo. prijave mozete obaviti na http://tuborg-green.net biti ce 4 servera nadamo se sa dobrim pingom bez lossea i chokea. GL HF svim ekipama
Diskusija
U kanti
TuborgGreen vol.2
138 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.02.2009. u 12:12
E vi ste stvarno lol...
Taman smo trebali veceras vs neverminda da ownamo a vi ovo ma lol....
Taman smo trebali veceras vs neverminda da ownamo a vi ovo ma lol....
Mi nećemo igrati, taman poceli mechevi grupe ovo ono vi prekidate ligu. Organizacija na nivu
Nemoj citirat.
Nemoj citirat.
Liga dobra pravo, nema sta
r453r je napisao/la:
Liga dobra pravo, nema sta

a koji je bio problem sa prvom ligom
xD
skafa je napisao/la:

a koji je bio problem sa prvom ligom ??? xD
hmm, vec ste onu abortirali da tako kazem ?
Izgleda da jesu 
Ah taj mali david, njemu stvarno ushi triba izvuc ! Ja omladnine matero moja. Sve se gleda kako ukrast, zajebat, varat...
Edit: GL sa ligom

Ah taj mali david, njemu stvarno ushi triba izvuc ! Ja omladnine matero moja. Sve se gleda kako ukrast, zajebat, varat...
Edit: GL sa ligom
Ugl ja znam isto da su se neki tuzili na servere.. Pa je i to jedan od razloga valjda sto je prekinuta pa su sad uzeli 4 nova servera.. I sad je puno bolji sistem igranja po meni i nadam se da ce ovaj put uspjeti.. GL
Ma bolan sa onakvin likon kao sto je "mali" david tesko da se moze ista uspjeti.
Lik ima u sebi sto djavola, a cujen da ima 19 godina...
Al nadat se da ce biti bolje sada, nek im je sa srecom
Lik ima u sebi sto djavola, a cujen da ima 19 godina...
Al nadat se da ce biti bolje sada, nek im je sa srecom
Jbeem vam umrle ko je citer je**m vam bogove sve po spisku dodi u mostar jasno da ti zube prosetam umrle sve
omfg
..::.. stvarno ste zaista
.. cuj ponovo pocet _S
..::.. stvarno ste zaista
.. cuj ponovo pocet _S
Po zahtjevu tema ide u kantu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.