Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban Flash Guru

154 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.02.2009. u 08:46

Velika dizajn kompanija iz Svedske otvara svoj ogranak u Sarajevu tako da je potrebno nekoliko mladih dizajnera koji bi radili ovdje.

Prvo radno mjesto koje popunjavamo jeste Flash dizajner, potrebno je odlicno poznavanje flasha i action scripta i normalno portofolio koji ce mnogo pomoci da dobijete posao.

Mozete se javiti na moj mail : [email uklonjen] ili direktno na MOB : 061 713 090

O kompaniji i projektima koje smo radili mozete saznati vise na http://werk.ba
jarane stavi koja je plata pa ces vidit kako ce sve letiti....
hmmm, pogledao sam malo ovaj website werk.ba i ima dobrih stvari, kreativni su :)
ali ipak morate imati u vidu da u sarajevu ima dosta vrlo uspjesnih firmi koje to vec rade, tako da cete imati veoma jaku konkurenciju, ali eto svaki slucaj sretno..

@prvi komentar

pa u kojem oglasu, konkursu il vec cemu vidis odmah koliki je iznos plate? :D to dodje tek nakon puno telefonskih razgovora, sastanaka i hrpe papira ...
Prvi posao je izrada web sajta za jedan film, to govori da smo zaista ozbiljni i treba nam ozbiljna osoba koja je spremna preuzeti odgovornost i zavrsiti posao u zadanom roku.

O plati cemo razgovarati kada pokazete da ste dobri, ne mislim o samo jednom poslu vec o stalnom zaposlenju i mjesecnoj plati.
Do kojeg nivoa treba poznavati flash?
allsvenskan je napisao/la:
Do kojeg nivoa treba poznavati flash?
potpuno?
Ma ne vjerujem da ce naci ovdje Samire nekoga da bash poznaje flash...
Ja sam radio Bannere navigaciju i slicno, ali nije to to...
_PrOfA__ je napisao/la:
Ma ne vjerujem da ce naci ovdje Samire nekoga da bash poznaje flash...
Ja sam radio Bannere navigaciju i slicno, ali nije to to...
Naci ce oni, ne brini ti nista Ima likova koji nisu tako poznati, a znaju dosta (previse) stvari koje ne mogu iskoristiti u svakodnevnom radu na PC-u ..

riddle je napisao/la:
Naci ce oni, ne brini ti nista :) Ima likova koji nisu tako poznati, a znaju dosta (previse) stvari koje ne mogu iskoristiti u svakodnevnom radu na PC-u ..

Nadam se :)
riddle je napisao/la:
Naci ce oni, ne brini ti nista :) Ima likova koji nisu tako poznati, a znaju dosta (previse) stvari koje ne mogu iskoristiti u svakodnevnom radu na PC-u ..

nije to pitanje brige, mislis da potencijalni flash advancer ili pro sjedi i igra kantera? dinamicki flash design zahtjeva da bude prioritet tj. puno vremena demostracije znanja.
allsvenskan je napisao/la:
nije to pitanje brige, mislis da potencijalni flash advancer ili pro sjedi i igra kantera? dinamicki flash design zahtjeva da bude prioritet tj. puno vremena demostracije znanja.
Reci mi nesto sto ne znam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.