Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pitanje

107 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.02.2009. u 08:17

E ovako imam comp pvih karakteristika
procesor : Intel Dual CPU 2.0
graficka : Nvidia Gforce 8400 GS 512
RAM : 2 GB
HDD : 250 GB
.............. u koju god igricu da udjem, igram pola sata nista nestopa, sve rega, nakon pola sata mi pocne stopati.....i to se isto desava kada igram na najvecoj rezoluciji ili na najmanjoj......zanima me do cega bi to moglo biti, u cemu je problem....
procesor ?? ako je procesor koji bi trebao uzeti da nestopa ??
unaprijed hvala ..
:)
Imas dovoljno snage da pokrenes manje vise sve sto zelis.

al ak mene pitas; menscini da je u pitanju hladenje, tj. temperature procesora; jednostavno nakon nekog vremena se pregrije i perfomansa graficke kartice opadne ili samoga procesora.
to sam zakljucio iz vremenskog faktora jer ne vidim druga razloga.

Preporuke: zagrijavanje moze biti povecano (ak nisi dosad sa tim imao problema) zbog prljavstine kompa - ocisti ga.
A ak ne bude tako islo - probaj unaprijed hladenje - cooler - vent nesto mu radi. Busi rupi - pravi ventilaciju.
I najgorem slucaju obrati se nekom serviseru za savjet.
toliko od mene.

sretno
Yuber je napisao/la:
Imas dovoljno snage da pokrenes manje vise sve sto zelis.

al ak mene pitas; menscini da je u pitanju hladenje, tj. temperature procesora; jednostavno nakon nekog vremena se pregrije i perfomansa graficke kartice opadne ili samoga procesora.
to sam zakljucio iz vremenskog faktora jer ne vidim druga razloga.

Preporuke: zagrijavanje moze biti povecano (ak nisi dosad sa tim imao problema) zbog prljavstine kompa - ocisti ga.
A ak ne bude tako islo - probaj unaprijed hladenje - cooler - vent nesto mu radi. Busi rupi - pravi ventilaciju.
I najgorem slucaju obrati se nekom serviseru za savjet.
toliko od mene.

sretno
hvala puno na savjetu..........i kada mi zastopa, izadjem iz igre, pogledam rad procesora, rad procesora naglo skoci sa 50% na 99%.. :S.....pokusat cu sa dodatnim hladjenjem....pa cu vidjeti kakvi su rezultati...
thx jos jednom ;)
G_H_O_S_T je napisao/la:
hvala puno na savjetu..........i kada mi zastopa, izadjem iz igre, pogledam rad procesora, rad procesora naglo skoci sa 50% na 99%.. :s.....pokusat cu sa dodatnim hladjenjem....pa cu vidjeti kakvi su rezultati...
thx jos jednom ;)
Oh da sjetih se jos jedne stvari;

mozda ne bude od velike pomoci al mozda ti dadne ideju sta se dogada sa temperaturom;

ak skines Everest Ultimate Edition il neku drugu verziju.

Nadji tamo testing CPU
sami software ce ti stressati processor na 99% (ne diras nista) i koliko zelis pratis stanje temperature.

Osobno, mislim da ak ti je temp optimalna i ne previsoka da ti je ok; ak vidis da je abnormalna- ocito tu zakida.
;)
gl
a da procitas ono upozorenje od riddle ? nemoj stavljat naslov teme Pomoc , ovo ono ....
Yuber je napisao/la:
Oh da sjetih se jos jedne stvari;

mozda ne bude od velike pomoci al mozda ti dadne ideju sta se dogada sa temperaturom;

ak skines Everest Ultimate Edition il neku drugu verziju.

Nadji tamo testing CPU
sami software ce ti stressati processor na 99% (ne diras nista) i koliko zelis pratis stanje temperature.

Osobno, mislim da ak ti je temp optimalna i ne previsoka da ti je ok; ak vidis da je abnormalna- ocito tu zakida.
;)
gl
ok druze...skinut cu navedeni program i pokusat cu....
hvala
covjek pogrijesio nije pocitao obavjestenje pa sta ?
UnrealLima je napisao/la:
covjek pogrijesio nije pocitao obavjestenje pa sta ?
pa postavljeno je da se procita kontas koji klinac da vam neko pise upozorenja obavjestenja i pravila kad vi pojedini mislite da ste najpametniji i nista ne procitate !

ne pametuj , nego i ti procitaj !

on topic : formatiraj comp imas virus decko, imao sam istu situaciju !
AJDE BA noobino nemoj da smaras covjek nije vidio taj topic sto je riddle postavio i normalno da ga nije procitao

EDIT:ja jesam i zato nemoj da pametujes klinjo!
navjerojatnije racunar ti se pregrije !!

temperaturu mosh vidjet u TASK MAnAGERU (mislim )

ugradi josh cooler ili otwori oklop od PC/a xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.