Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

QCK HEAVY

138 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.02.2009. u 20:39

da li neko zna da li mogu da operem podlogu ili saperem .... imam qck heavy podlogu .... ali je ko malo prljava... pa bi da je ocistim ? da li iko zna :D ?
stavis u masinu na 10 stepeni na 5 min samo detrdzent nemoj izbjeljivac i osusi na radijatoru
Uzmi samo vlaznu krpu i ocisti slobodno podlogu, nece joj nista biti, imao sam je i ja dugo vremena i stalno sam je tako cisito
qwertz je napisao/la:
stavis u masinu na 10 stepeni na 5 min samo detrdzent nemoj izbjeljivac i osusi na radijatoru
Svaka masina radi na min 30 stepeni i nemozes podesiti 5 min nije mikrovalna, a i da stavi bila bi u komadima
lol pusti to sto je od gume sintetike od cega je vec... u mene je Razer eXactMat zovnem mamu ona donese trulex i samo prebrise preko i to je to :D

nea peglanja.. maliprije mal vode prosuo donio maramicu i samo prebrisao i ew je cakli se :D

Ja mislim da ti je najbolje da odneses kod vulkanizera on uzme onaj pistolj sa kojim cisti ona auta i samo i ode s njim preko podloge :D

nzz.. probaj ^^
sLLayeer je napisao/la:
Svaka masina radi na min 30 stepeni i nemozes podesiti 5 min nije mikrovalna, a i da stavi bila bi u komadima :p:p
Sto se ti razumijes u ves masine :D
nc je napisao/la:
Sto se ti razumijes u ves masine :d
kao i ti za FB i everest ja te nista nisam skontao spamno tamo po mome postu svasta!
kabaš i na ruke..
ash je napisao/la:
kabaš i na ruke..
hahaha najjaci Ma mozes jarane, metni ga u masinu i operes
Ma kakva ves masina...
Samo malo mokrom krpom il necim..
Nece joj nista bit imam i ja istu i tako je cistim, Non Stop praljava :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.