Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 110 bodova

demokratija

482 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.11.2005. u 22:14

pls help me sta bilo vise me ne interesuju bodovi imam 3 keca ( asa ) ako dobijem jos jedan padam iz demokratije tako da mi treba sta bilo o narkomaniji treba mi ako ne ja sam dead man ljudi pomagajte
shta ja znam imas valjda nesh ovdje:
www.narkomanija.ba
www.narkomanija.it
www.danas.co.yu/narkomanija/200426.html
www.crna_kronika.org/droga_opojne_droge.php

sretno ti i sa 4-tim

Zadnji edit: 17.11.05 u 16:17:53

prvo mozes ici na www.knjigice.com tu ima dosta referata i lektira
ako ti ikad zatrabaju a onda:
/www.mirijevo.co.yu/narkomanija/
www.plivazdravlje.hr/?section=arhiva&acat=t&cat=t&id=2856&show=1
www.mostovionline.com/local/specijal1/ovisnost1.htm
www.moravek.net/ovisnosti/0mo1.htm
/www.medijaklub.cg.yu/zanimljivi/zanimljivi11-99/23-4.htm
eto tu ima stranica sa dosta literature valjda ce ti pomoci
Ma daj molim te nemoj mi reci da nemozes dobiti 2 iz tog predmeta

I stvarno zar nema nista na google-u!

BTW treba staviti na stranici velikim slovima prije nego sto pitas WWW.GOOGLE.COM
dude .. bez ikakve uvrede ali imati 3 keca iz demokratije morash stvarno biti "nadaren" .. predmet sam po sebi veoma idiotican .. a 3 keca imati meni nije jasno fakat =)
joj kak takve ocjene demokratija najzanimljivija i najlaksa
trazi jarane referate na googlu imas sve uradjeno i meni je to trebalo prosle godine
Koliko hendikepiran moras biti da padnes iz DEMOKRATIJE
Stvarno mi nije jesno kako mozes iz DEMOKRATIJE imati 3 keca...Pa sta ti radis na tom casu "Skaces po ucionici ,"Sjedis na usima,"Lli si stvarno RDT.
Ja vidi se da ima budala dao 110 bodova hiihihihi nije to nista ljudi nije on jedini ja 2 keca iz logike plus drugi predmeti da ne nabrajam ........
Ja vidi se da ima budala dao 110 bodova hiihihihi nije to nista ljudi nije on jedini ja 2 keca iz logike plus drugi predmeti da ne nabrajam ........
Paški je napisao/la:

I ti sad kao ono faca lafo ofo ono imash vishe kecheva......ccc

Pa stidi se,umjesto da si primjer ovoj mladjoj generaciji geYmera ti tako.....

Eeeee nikad nishta od nas
mAriNe je napisao/la:
Stvarno mi nije jesno kako mozes iz DEMOKRATIJE imati 3 keca...Pa sta ti radis na tom casu "Skaces po ucionici ,"Sjedis na usima,"Lli si stvarno RDT.

Po tome kako si napisao post vidim da si dobar iz bosanskog kao i on iz demokratije .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.