Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

counter-strike on TV!

501 pregled · 13 odgovora · otvorena 17.11.2005. u 16:53

Saznao sam za kanal na satelitu koji prikaziwa ponekad metchewe cs-a i ostalih igara,predstawlja nowe igre,fimowe...
Kanal se zowe Giga TV i pronachi ga mozhete na Astra 19,2stepeni
Mislim da nemozhe analogni resiwer,samo digitalni(kanal nije zakljuchan)!Toliko od mene
To ti je njemacki program, nije los. Pocinje od 3 pa sve do 12. Ali ne prikazivaju cijelo vrijeme samo igre. Mislim da ce sada prikazivati matcheve sa World Cyber Gamesa.

http://www.giga.de/
Znam za to gledo sam jednom kad je SK bio u studiu neki inretwie od pola sata al konekcija mi slaba bila tako da nisam ni pola odgledo.Dobor je sad mogu gledat na TV-u tnx
imam ja taj program
ali ne prikazuju bas cesto cs igre izmedju nekih igraca
ustvari ja sam mozda samo 2 puta vidio da se to pokazuje
ali je veoma zanimljiv program jer cesto se prikazuju recencije novih iigara oni voditelji igraju tako da imas uvid u igru koji si namjerio ili namjeravas kupiti
Hmmm imam Digi.sat. i astra satelit ali nemam taj pogram bas mi je zao razocaran sam
Imas net covjcece pa pogledaj odes na site i imas pregled programa ako znas njemacki jezik il ako ne znas nek ti neko pomogne ! www.giga.de gledao sam jednom mec uzivo i neki igrac je igrao i pokazivao trikove neke !
scarface je napisao/la:
To ti je njemacki program, nije los. Pocinje od 3 pa sve do 12. Ali ne prikazivaju cijelo vrijeme samo igre. Mislim da ce sada prikazivati matcheve sa World Cyber Gamesa.

da ali od 22:00 - 24:00 je GIGA Games tada prikazuju nove igre a ponedeljkom i utorkom je GIGA Esports tada je o cs-u
www.winamp.com tv broadcast preko winampa optimiziran za brzinu 256 kb/s i ne treba vam nikakva satelitska ili bilo sta drugo
Chuo sam bash za josh nekoliko kanala u kojima se radi o compu....Ali neznam imena kanala.... pa ako neko zna nek jawi..
Poslao bi mu resursa za "OSHIT" AHAHAHA LoL
FraguaR je napisao/la:
Joj odo zbavit satelitsku

hahahahahahahha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.