Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLDS

84 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.02.2009. u 15:20

Pozz, e ovako posto sam uzeo novi racunar (kuciste) , ostao mi je onaj stari, i kontam da dignem cs server , Konekcija 4024/1024 , 20gb dl , 1gb rama na pc , 3.0ghz intel pentium , 256nvidia geforce..

Eh sada me zanima , kako da napravim da mi se server automatski dize kad se racunar upali? :)
Nemoj dizat...
Imas to low racunar ...
Al ak os ides start/all programs/start up i tu ubacis hlds
MAND4 je napisao/la:
Nemoj dizat...
Imas to low racunar ...
Al ak os ides start/all programs/start up i tu ubacis hlds
Ma znam za to na start up , al kad ga tu ubacim nece da mi pokrene server , samo ga otvori ono i ja moram ici start server , pokusavao sam preko -console , al kad ga dignem preko console, ne moze ga niko add... :o
arnautovicemil je napisao/la:
Ma znam za to na start up , al kad ga tu ubacim nece da mi pokrene server , samo ga otvori ono i ja moram ici start server , pokusavao sam preko -console , al kad ga dignem preko console, ne moze ga niko add...
Googlaj kako da nastimas da ti se dize server preko konzole ili se hallali sa automatskim dizanjem ...

Za pc , moze jedno 5 v 5 se igrat da ne laga, ali da je samo server upaljen , nista drugo ,av i ostalo ...
Pa sta ti svaki put fali pokrenut server kad upalis PC.
Ako mislis dizat pravi server , kupis static ip(ako nemas) , i racunar ti mora radit 23 sata tj server mora radit ...
iGod je napisao/la:
Googlaj kako da nastimas da ti se dize server preko konzole ili se hallali sa automatskim dizanjem ...

Za pc , moze jedno 5 v 5 se igrat da ne laga, ali da je samo server upaljen , nista drugo ,av i ostalo ...
ROFL , dok sam igrao na ovom racunaru , igrali smo 14 vs 14 , nemam sliku sada da ti uploadam , izbrisao sam cs sa starog racunara , samo imam cs 1.6 server creator... upload vise znaci nego PC>. vjeruj mi...
ROFL , dok sam igrao na ovom racunaru , igrali smo 14 vs 14 , nemam sliku sada da ti uploadam , izbrisao sam cs sa starog racunara , samo imam cs 1.6 server creator... upload vise znaci nego PC>. vjeruj mi...
My bad ...
na shortcut tom u startup kucas

-console -game cstrike +map de_dust2 i treba bi odma da ti se pokrene ... imas jos jedan fol da ga ubacis da radi kao proces .... al to cem kasnije da napisem kako mrsko mi sada
Slobodno digni server ba moce uci 12 ljudi bez laga GL
LoKi je napisao/la:
na shortcut tom u startup kucas

-console -game cstrike +map de_dust2 i treba bi odma da ti se pokrene ... imas jos jedan fol da ga ubacis da radi kao proces .... al to cem kasnije da napisem kako mrsko mi sada
Ah bate , ja to i kucam :) al niko ne moze da ga doda a ni ja sam :) :)
Ah bate , ja to i kucam al niko ne moze da ga doda a ni ja sam
stavi onda u startup liniju +ip JAVNU-IP-ADRESU
MAND4 je napisao/la:
Pa sta ti svaki put fali pokrenut server kad upalis PC.
Ako mislis dizat pravi server , kupis static ip(ako nemas) , i racunar ti mora radit 23 sata tj server mora radit ...
jest vala sto se ppeglate kupite sebi server i uzhiwajte xD a ne to patnja zhiwa + ping 100 !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.