Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Napojna ( rr )

80 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.02.2009. u 22:35

Kupio sam novu napojnu 100 km i kad udjem u igricu traje 20 sec i restartuje se pc. Je li sigurno do napojne ili bi moglo biti nesto drugo?

C/P Od jarana.

konfig

2 gige rama

512 graficka ati radeon x1650 3.0 shader

procesor 2.07 amd

120 giga hard disk

Ne zna koja je napojna.

molim te bakire brisi svoj post smeta mi bode mi ochi :O xD hahahahahhahahahahh
Ako ti se to nije prije dešavalo (prije kupnje) 99% je do napojne
napisi svoju cfg i naravno napojnu koju si uzeo...
da i ja ovdje postam svoj problem , nece se nail ljutiti , da ne otvaram novu temu.

znaci desi mi se da se racunar freeza, zaledi slika i moram ga gasiti , sve stane.
promijenio napojnu , nije vise do nje.
graficka mi kad se zaledi pc , bude vrela ali bas vrela , procesor isto mislim da nije.
je li se neko susretao s ovim , ima li rjesenja ili nova grafa?
bak1r je napisao/la:
da i ja ovdje postam svoj problem , nece se nail ljutiti , da ne otvaram novu temu.

znaci desi mi se da se racunar freeza, zaledi slika i moram ga gasiti , sve stane.
graficka mi kad se zaledi pc , bude vrela ali bas vrela , procesor isto mislim da nije.
skini everest i provjeri temp grafe ako je bas velika temp onda bi trebao nabaciti neki zalmanov cooler i trebalo bi da tako rijesis problem....
naile reci drugu za tu asusovu napojnu da je shit i da je 100km uzalud dao za 100km je mogao uzet silverston,fortron,coolermaster napojnu...i nek provjeri dali je sve konektore fino prikopcao..
bak1r je napisao/la:

ha pregrijava se graf. karta.. cudo ne pregori
kupi ventilator pod obavezno il bar skini lijevi lim od kucista da se bolje hladi..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.