Neki dan sam imao problem sa virtualnom memorijom,jednostavno memorija mi je bila pretrpana sa nekim procesom(gledao sam na task manageru i nije pisalo koji proces mi toliko uzima memorije,ali nema ni jedan proces koji je koristio toliko).Tamo u properties pod stavkom advanced ima opcija opcija settings,onda pod stavkom advanced dole u dnu ima opcija za mijenjanje virtualne memorije.Medjutim ja neznam na kojem principu to ide.Gledao sam na google.com i sad na nekim stranicama sam nasao da to ide na principu tom:
-koliko RAM memorije i onda 2.5 puta vise
-negdje sam gledao da na 1 GB rama ide 100 mb virtualne memorije
-ima jos par nekih stranica takoder na kojima pise 2 puta vise
Da li netko zna na kojem principu se sad podesava to,jer sam totalno zbunjen sad?Tamo gdje mozes podesiti velicinu virtualne memorije pise da je preporucljivo na 1534 MB da stavim.
Usput danas sam stavio jos jedan modul od 512 RAM-a i zato mi pise preporucljivo 1534 MB(po staroj postavci je bilo 768MB) ali nije mi jasno zasto nije samo promijenilo na vise ili manje,nego mi je na staroj postavci od 768 MB.
-koliko RAM memorije i onda 2.5 puta vise
-negdje sam gledao da na 1 GB rama ide 100 mb virtualne memorije
-ima jos par nekih stranica takoder na kojima pise 2 puta vise
Da li netko zna na kojem principu se sad podesava to,jer sam totalno zbunjen sad?Tamo gdje mozes podesiti velicinu virtualne memorije pise da je preporucljivo na 1534 MB da stavim.
Usput danas sam stavio jos jedan modul od 512 RAM-a i zato mi pise preporucljivo 1534 MB(po staroj postavci je bilo 768MB) ali nije mi jasno zasto nije samo promijenilo na vise ili manje,nego mi je na staroj postavci od 768 MB.