Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

D900 problem

66 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.02.2009. u 14:16

ako moze neko objasniti ako da instaliram igricu na sansung d900 kada je preabicm na mob naravno u JAR java formatu nece ness
i ako mozete poslati na PM link odakle mogu skidati te igrice...

admin molim vas nemojte brisati temu hitno mi je..trazio sam po searchu nema nigdje odg na ovo pitanje...

unaprijed HVALA
imam Samsung U900 SOUL B i odem na zedge.net i na mobile9.com ... skinem igrica prebacim na mob ostane instalacija i nemere se instalirat.. posaljem jaranu tu instalaciju a on ima nokiu 6300 i njemu sve moze...

fino preko moba odes na waptrick.com ... i tamo skines igru i moze ti 100%..

aplauz ??
Veoma komplikovano, imao sam ga i ovo je jedan od razloga sto sam ga se rijesio.

Uostalom pogledaj ovaj video, isti je kao i onaj pomocu kojeg sam ja naucio kako da instaliram.

Imam i jedan word dokument sa uputama pa ako hoces upload cu ti.

I vjeruj da ces imati problema sa programom SoftickPPP a ni Sansung PC Studio nije nista bolji. Ja sam imao nenormalnih problema prilikom konektovanja moba na komp. Nece da ga ocita pa nece. Pogotovo ako to radis preko bluetooth-a(nemoguca misija).

@bmx dobices qrac aplauz, nisi nista pomogao.

EDIT: sorry, mislio sam da imam jos uvijek taj dokument ali izgleda da sam ga obrisao. :S

Iako sam davno imao ovaj mob jos uvijek se sjecam nekih stvari, tako da ako bude problema PM me. ;)
Mislim da moras preko mobitela download igru , pa pokrenuti instalaciju
ErrORxxx je napisao/la:
Mislim da moras preko mobitela download igru , pa pokrenuti instalaciju ;)
na koji broj saljem ono START za internet na mobu?
DestinatioN je napisao/la:
na koji broj saljem ono START za internet na mobu?
Pises PRIJAVA .. nisam siguran za broj mislim da je 0611100

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.